Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi telefonokról miért van...

Xiaomi telefonokról miért van annyi kritika ?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen olvasni hogy kerülendő márka ,de pontosan mi az oka hogy rengeteg kritika éri?

De egyébként ennek ellenére elég érdekes hogy sokan veszik.

2023. dec. 20. 19:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

katasztrofa a xiaomi telefonok ahogy 10 válaszolo írta és nagyon hamar tönkre menek volt egyszer fiamnak egy ilyen 1 év alatt tönkre ment hangszoroja ,az usb portja stb .

nekünk idåig a Motorolak váltak be .

2023. dec. 21. 05:35
 12/20 A kérdező kommentje:
De hogy engedheti meg ezt a gyártó hogy 1ev után tonkremenjen? Valaki meg arra esküszik hogy 4-5eve használja érdekes.
2023. dec. 21. 09:30
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

1 év garanciát vállalnak.

De nyilván nem megy tönkre mind 1 év után.

Nekem 2 xiaomim volt eddig. Az egyiken (2017) 2 év után makkant meg az usb port, de ez szoftveresen még jó volt.

A második (2020) már gyárilag tele volt bloatware-rel, egy idő után a gyári telefon alkalmazás sem működött normálisan. Szintén 2 év után ennek is kipurcant az usb portja.

Szoftverfrissítést 1-2 évig kaptak.

Szóval szerintem olyan 2018 előtt korrekt telefonok voltak, gombokért. Azóta már csak nem is olcsók.

2023. dec. 21. 09:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Tegyük fel pl van a xiaomi 13 pro ami ugye elég drága telefon arra is 1ev garancia van ugyanúgy mint egy alsokategorias xiaomira?
2023. dec. 21. 11:33
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

lényeg hogy drága és tele van szemetelve gyårilag egy xiaomi .

vålasz inkåbb egy normålisabb androidos telefont .

2023. dec. 21. 12:29
 16/20 anonim válasza:
Hát nem tudtam betenni a sin kártyát sem. Tölteni frissíteni sem tudtam. Pénz visszafizetési garancia csak a számlára van írva ,hiába vittem vissza 2 napon belül azt mondták ,pénzt nem adnak vissza. A 2. 1 héten belül lefagyott, pontosabban nem indult el. Memória kártyát egyiket sem olvasta be. A szervibe hívták ,hogy mehetek érte és azt mondták először telefonba du 2-5-ig. Amikor ott voltam azt mondták , hogy most nincs ügyfélszolgálati idő. Ez volt a karácsonyi ajándékok , de még nem kaptam meg 2 hete várok rá.
2023. dec. 22. 17:55
 17/20 anonim válasza:
A márka képviselet nem adta ki a telefont. Arra hivatkoztak hogy 100 meterre lévő ügyfélszolgálatukon van ami nem adta ki nekem , pedig küldött értesítőt. Csak ünnepek után tudják átadni a náluk lévő telefont. Az egyik ismerősöm azt mondta hogy neki 6honapot kellett várni a telefonjára.
2023. dec. 22. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Fél éven belül a második xiaomi.... A legnagyobb csalódás volt telefon terén
2023. dec. 25. 08:35
 19/20 anonim ***** válasza:
16-os be kell panaszolni a fogyasztóvédelemnél. Valószínű nem ez az első esetük. Fél éve magam is szemeztem a Xiaomi és Huawei között, de utóbbi nyert. Nem bántam meg.
2024. jan. 8. 16:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Régen amíg olcsók voltak, azt használtam, de most hogy samsung árában van, nem látom értelmét. A samsungok szoftverje sokkal jobb ugyanazért a pénzért.
2024. febr. 8. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!