katasztrofa a xiaomi telefonok ahogy 10 válaszolo írta és nagyon hamar tönkre menek volt egyszer fiamnak egy ilyen 1 év alatt tönkre ment hangszoroja ,az usb portja stb .
nekünk idåig a Motorolak váltak be .
2023. dec. 21. 05:35
12/20 A kérdező kommentje:
De hogy engedheti meg ezt a gyártó hogy 1ev után tonkremenjen? Valaki meg arra esküszik hogy 4-5eve használja érdekes.
2023. dec. 21. 09:30
13/20 anonim válasza:
1 év garanciát vállalnak.
De nyilván nem megy tönkre mind 1 év után.
Nekem 2 xiaomim volt eddig. Az egyiken (2017) 2 év után makkant meg az usb port, de ez szoftveresen még jó volt.
A második (2020) már gyárilag tele volt bloatware-rel, egy idő után a gyári telefon alkalmazás sem működött normálisan. Szintén 2 év után ennek is kipurcant az usb portja.
Szoftverfrissítést 1-2 évig kaptak.
Szóval szerintem olyan 2018 előtt korrekt telefonok voltak, gombokért. Azóta már csak nem is olcsók.
2023. dec. 21. 09:51
14/20 A kérdező kommentje:
Tegyük fel pl van a xiaomi 13 pro ami ugye elég drága telefon arra is 1ev garancia van ugyanúgy mint egy alsokategorias xiaomira?
2023. dec. 21. 11:33
15/20 anonim válasza:
lényeg hogy drága és tele van szemetelve gyårilag egy xiaomi .
vålasz inkåbb egy normålisabb androidos telefont .
2023. dec. 21. 12:29
16/20 anonim válasza:
Hát nem tudtam betenni a sin kártyát sem. Tölteni frissíteni sem tudtam. Pénz visszafizetési garancia csak a számlára van írva ,hiába vittem vissza 2 napon belül azt mondták ,pénzt nem adnak vissza. A 2. 1 héten belül lefagyott, pontosabban nem indult el. Memória kártyát egyiket sem olvasta be. A szervibe hívták ,hogy mehetek érte és azt mondták először telefonba du 2-5-ig. Amikor ott voltam azt mondták , hogy most nincs ügyfélszolgálati idő. Ez volt a karácsonyi ajándékok , de még nem kaptam meg 2 hete várok rá.
2023. dec. 22. 17:55
17/20 anonim válasza:
A márka képviselet nem adta ki a telefont. Arra hivatkoztak hogy 100 meterre lévő ügyfélszolgálatukon van ami nem adta ki nekem , pedig küldött értesítőt. Csak ünnepek után tudják átadni a náluk lévő telefont. Az egyik ismerősöm azt mondta hogy neki 6honapot kellett várni a telefonjára.
2023. dec. 22. 19:40
18/20 anonim válasza:
Fél éven belül a második xiaomi.... A legnagyobb csalódás volt telefon terén
2023. dec. 25. 08:35
19/20 anonim válasza:
16-os be kell panaszolni a fogyasztóvédelemnél. Valószínű nem ez az első esetük. Fél éve magam is szemeztem a Xiaomi és Huawei között, de utóbbi nyert. Nem bántam meg.
2024. jan. 8. 16:25
20/20 anonim válasza:
Régen amíg olcsók voltak, azt használtam, de most hogy samsung árában van, nem látom értelmét. A samsungok szoftverje sokkal jobb ugyanazért a pénzért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!