Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet ennyire köcsög egy...

Hogy lehet ennyire köcsög egy gyártó?

Figyelt kérdés

S(z)ar Redmi telefon frissítés utàn tönkre ment az akku, de miért?

A frissítés elött ha nem nyultam hozzá este repülö üzemmódban nem merült 1%ot se, most meg rögtön 15öt. Rámtukmálta ezt a szar frissítést és már 4 percenként merül vagy 2%ot. Miért adnak rá szándékosan ilyen szar frissítést és miért tolja a pofámba, amikor nem is akarom letölteni, de nem engedi bezârni, utána meg automatikusan frissít. még egy normális magyar billentyüzet sincs rajta!

2023. dec. 19. 07:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
Ez így hardveres hiba. 2 óra használattól nem merülhet teljesen le, semmilyen pluszterheléstől (kivéve gaming, vagy bányászvírus, és hasonlók). Mehet gariba.
2023. dec. 19. 12:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A billentyűzetet szidni meg egyenesen vicc... ez android. Olyan billentyűzetet töltesz le, amilyet akarsz.
2023. dec. 19. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet háttérben futó akármi.

Nekem is el kezdett lassulni, gyorsan merült.

Aztán láttam a gyerek által letöltött játékokat mind futott a háttérben.

2023. dec. 19. 13:41
 14/20 anonim válasza:
0%
Én ebből azt állapítom meg,hogy a Redmi egyetalán nem tehet a próblémádról a telefon alapból el volt romolva! De ha teljesen újan vetted akkor hibáztathatód a gyártót de ez eddig biztos nem a gyártó hibája
2023. dec. 19. 18:17
 15/20 Hintalow ***** válasza:
Amúgy nagy verziófrissítések után kb. alap egy gyári állapotra visszaállítás, az valszeg meg fogja oldani ezt a problémát
2023. dec. 20. 12:00
 16/20 A kérdező kommentje:
ok
2023. dec. 20. 17:47
 17/20 A kérdező kommentje:
De, hogy oldja meg?
2023. dec. 20. 17:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Mélyaltatásba tetted már a háttérben futó alkalmazásokat?
2023. dec. 20. 19:49
 19/20 A kérdező kommentje:
semmilyen alkalmazás nincs rajta csak skype meg chrome!
2023. dec. 20. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:

teljesen merítsd le, aztán teljesen töltsd fel.

ez újrakalibrálja szoftveresen az akkumulátort, lehet, csak a kalibráció csúszott el, azért nem kell egyből ágyúval lőni a verébre...(gondolok itt a gyárizásra)

2023. dec. 20. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!