Ez az én szubjektív véleményem, lehet egyet és nem egyet érteni: Én nem vennék csak Pro modellt. Miért? Mert azok tényleg rászolgálnak a Pro elnevezésre. A sima modellek egyenlőek a parasztvakítással. Semmi különöset nem tudnak. Sima átlagos telefonok. Ha valaki nem konkrétan ios telefont keres, akkor semmiképp nem ajánlom. A hasonó árú Samsung (S23) sokkal jobb választás. (Ezt mondom úgy hogy szinte minden cuccom Apple.) Én iphonet eleve csak akkor ajánlok ha már van egy mac-ed, különben csak hátrány az oprendszere. Eleve nem vennék zoomkamera nélküli telefont. Az sem túl szerencsés hogy nincs benne adaptív képfrissítésű, 90 vagy 120 hz-es kijelző. Szóval az S23 mindenben jobb vagy megegyezik, emiatt én azt venném a helyedben.
2023. dec. 16. 14:09
2/4 anonim válasza:
Semmilyet. A simákban már 1 éves hardver van a Pro meg pénz kidobás átlag felhasználásra. Átlag felhasználásra már 200K alatt lehet teljesen jó telefonokat venni, Pixel 6a, 7a. Vagy fölötte: Pixel 7 Pro, Galaxy S23
2023. dec. 17. 06:12
3/4 anonim válasza:
Én ebben az esetben az iPhone 13 és a 15 között választanék, mert a 13 és a 14 között nincs túlzottan sok különbség, ellenben a 13 sokkal olcsóbb.
Szerintem jelenleg a 13 a legjobb ár/érték arányú iPhone. Annyi, hogy hiányzik a 120Hz kijelző és a zoomkamera. A zoomolás viszont a 15-ben sokat fejlődött a 48 megapixeles kamerának köszönhetően.
A hardverről pedig annyit, hogy Geekbench mérésen az iPhone 13 CPU és GPU teljesítményben is több pontot ér el, mint a Galaxy S23 Ultra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!