Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem szól az az iPhone-om...

Miért nem szól az az iPhone-om ébresztéskor?

Figyelt kérdés
Amikor a hangerőt szabályozom a beállításokban, vagy amikor kiválasztom hogy mi legyen az ébresztőm, akkor működik. Viszont nem hallom a hangját mikor ténylegesen ébreszt. Mit csináljak?

2023. dec. 15. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Le van véve a riasztás hangerő. Az független a média és a csengőhang beállításától.
2023. dec. 15. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem hol csörög, hol nem. Van hogy csörög de halkan. Olyan is volt hogy csörgött, de csak úgy tudtam lenyomni ha feloldottam a telefont. Bugos sz@r. Inkább vettem egy ébresztőórát.
2023. dec. 16. 00:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezt a riasztás hangerőt hol találom pontosan?
2023. dec. 16. 07:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es nyilván egy androidos telefonról beszél :D

Csinálj egy ilyent:

[link]

Amit 1-es ír olyan nincs.

A Beállítások -› Hangok és haptikus jelzések lapon ha kikapcsolod az állítás a gombokkal kapcsolót, akkor nem fogog elállítani a hangerőt a gombokkal amikor videónál állítod a hangerőt. Hanem a csúszkán beállított hangerővel fog szólni a csaengő meg az ébresztő is.

A fókusz be van kapcsolva? Milyen módban van?

Apple Watchod van?

Hol kapcsoltad be az ébresztést? Az egészség appban, vagy az óra appban?

2023. dec. 16. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
4. Persze, csak Androidos lehet mert az iphone nem lehet szar. XD Egyébként egy ipad air-ről beszéltem. Írtam ki már erről kérdést, csak b@sztak segíteni. Apple? Fú, akkor biztosan nem hibás csak te vagy a hülye. Ilyen válaszokat kaptam. Elnézést a stílusért, csak egy kicsit unalmas már ez.
2023. dec. 16. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Melyik az a kérdés?
2023. dec. 16. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
6. Kb. 2 éve írtam ki, amikor megvettem a készüléket. Azért jutott eszembe mert a mostani is egy nagyon hasonló kérdés. Azt már vissza nem keresem. Ami viszont biztos, hogy a problémám továbbra is fennáll. Azt tudni kell rólam hogy nagyon nehezen ébredek fel, szóval több ébresztőt is be szoktam állítani. A gyári ébresztő alkalmazással az volt a problémám hogy nagyon halkan csörgött, ha pedig felvittem a rendszer hangerejét, akkor hangosan csörgött, de akkor minfen más is nagyon hangos volt. Ezután letöltöttem egy alkalmazást az App store-ból, amivel már működött a dolog. Sajnos az a probléma állt fel utána hogy csak akkor bírom kinyomni az ébresztőt, ha feloldom a tabletet. Ez félálomban nem olyan egyszerű. Szóval 2 opcióm van: vagy csörög és nem tudom lenyomni, vagy le tudom nyomni de csak halkan csörög és emiatt nem hallom meg. Mostanra elengedtem a dolgot és vettem végre egy dedikált ébresztőórát. Ettől függetlenül még örülnék ha megoldódna ez a dolog, de annyira már nem érdekel mert ez az egyetlen hibája a készüléknek.
2023. dec. 16. 14:30
 8/9 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm a segítséget, már működik, be volt kapcsolva az “állítás a gombokkal” :)
2023. dec. 17. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:

"Sajnos az a probléma állt fel utána hogy csak akkor bírom kinyomni az ébresztőt, ha feloldom a tabletet"

Mert az egy app amit csak feloldott állapotban lehet használni.

2023. dec. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!