Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 ébresztés funkció halk?

Iphone 12 ébresztés funkció halk?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam egy Ipone 12 megvételén. A boltban megnéztem rajta az ébresztés funkciót és halknak találtam lehet hangosítani? Minden napra be lehet álitani ?

Mi az hogy alvás kezdete ébresztés? Közbe tudnak hívni?

2021. máj. 22. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:

*közbeN

Nyilván minden napra tudsz beállítani, de azt nem tudom, hogy max hangerőn volt-e, nem lehet, hogy hamis volt? Mennyibe került?

2021. máj. 22. 20:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Több helyen néztem és mindenütt ugyan ezt a tapasztaltatott vontam le de lehet biztos állítani a hangerejét én ilyen halkra fel se ébredek.
2021. máj. 22. 20:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Lehet ami a kirakatba van az csak demo?
2021. máj. 22. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet, azért, hogy ne lopják el, vagy ha ellopják akkor ne legyen nagy a kár, de nekem pl. múltkor rajta maradt a Bluetooth hangszórón a telfonom és az egész ház felébredt :)
2021. máj. 22. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet alvásra hangolódást is beállítani :D
2021. máj. 22. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:

"Több helyen néztem és mindenütt ugyan ezt a tapasztaltatott vontam le de lehet biztos állítani a hangerejét én ilyen halkra fel se ébredek."

Gondolom ennek az enyhítésére teszik ezt: https://www.youtube.com/watch?v=XlNSp4Z7ea8

2021. máj. 23. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok akivel privátban is beszélsz. Ide is leírom hogy ha csak sima ébresztőt állítasz be akkor nincs ilyenek hogy alvásra hangololódás meg társai akkor nem kapcsol be a ne zavarj funkció. Ha ez nincs bekapcsolva az éjszaka közepén is meghallod ha valaki akkor hív. Remélem így érthető
2021. máj. 23. 11:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Persze köszi de akor hangos az ébresztő ? Fel lehet hangosizani?
2021. máj. 23. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy hangos, nem működik másképp mint az Androidon
2021. máj. 23. 19:41
 10/10 anonim válasza:
Hogyne lenne hangos, nekem iPhone 12 plusom van, és valamelyik nap úgy ijedtem fel, olyan nagyon hangos volt, le is vettem jóval a hangot. Boltban nyilván nem max hangerőn van, meg egy plázában sokkal nagyobb hangzavar van eleve, mint otthon.
2021. jún. 11. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!