Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik lenne a legoptimálisabb...

Melyik lenne a legoptimálisabb? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék telefont venni...okostelefont. szükségem lenne mobil internetre (nem laptopra!) praktikusan és esetenként GPS-re. ha már ilyen telefont veszek, akkor egy "tűrhető" kamera is legyen benne. tetszik az amoled kijelző minősége is.

szóval a kritériumok:

wifi, gps, legalább 5mp-es kamera (ha lehet vaku akkor az is de nem muszáj) amikre gondoltam:

Motorola Milestone, Samsung Galaxy S, Nokia N97, vagy más Nokiák. Sony E mobilok? végülis bármilyet mondhattok, csak indokoljátok meg légyszi melyiket és MIÉRT?! nem vagyok egy műszaki zseni, de kéne egy ilyen telefon a munkám hatékonysága miatt. Köszönöm a válaszokat és a segítségeteket.

2010. okt. 21. 17:42
 1/6 anonim válasza:
Ha tetszik az n97-es, akkor szerintem a felsoroltak közül azt válaszd. Ugyanis hálás megoldás a qwerty billentyű netezésnél. Szerintem elég jó telefon. Ráadásul ingyenes hozzá a navigáció is ami offline-os. Üdv.
2010. okt. 21. 23:28
 2/6 A kérdező kommentje:

szia! köszönöm! igen a qwerty billentyűk hasznosak lehetnek.

de nem muszáj a felsoroltak közül, ha van jobb ötleted vagy ötletetek szívesen megnézném.

megnéztem az N97et és látom nincs benne ilyen oprendszer? mennyivel jobb ha van a telefonon pl android?

2010. okt. 22. 06:39
 3/6 A kérdező kommentje:
mégegyszer mondom, hogy nem értek nagyon a telefonokhoz.úgyhogy nem kell lebutázni, vagy ilyesmi. :)
2010. okt. 22. 06:45
 4/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Itt megvitatták a témát. Szerintem az első válaszoló haragszik rád, mert a 3 közül pont a Nokia-t ajánlotta. Okostelefont csakis androiddal!

2010. okt. 23. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:

N97 oprendszeres...Symbianos...:D

A felsoroltak közül szerintem a Motorola a legjobb. :)

2010. okt. 23. 21:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi nektek.

Olvastam teszteket, a Milestone-ról. tetszik hogy automatán állítgatja a fényerősséget. Bár mondjuk a Galaxy S-ben meg amoled kijelző van.

na mindegy elmegyek egy mobilboltba az a biztos, ott kikérdezem az embert a-z-ig

:D

köszi mégegyszer nektek!

2010. okt. 24. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!