Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet valami zárlat van a...

Lehet valami zárlat van a telefonban?

Figyelt kérdés

iPhone Xs Max. Nagyon hamar felforrósodik, ha csak netezek akkor is. A képernyő alján a legforróbb. Ilyenkor a fényerőt is leveszi, és elkezd laggolni a telefon. Azóta csinálja, mióta ki lett cserélve a kijelző. Vízzel nem érintkezett. Ja azt hozzàteszem, hogy eszméletlen sokáig tölt. Ma 0 órakor bedugtam a töltőt 5%-on, reggel 9-ig töltött. Pedig az akku is fél éves.

Én vagy a kijelzőre gondolok, vagy egy esést követően sérült meg valami az alaplapon, ami ezt okozza.

2023. dec. 15. 10:27
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem az alaplap és az akkumulátor is megsérült szerintem. Ez okozhatja a lassú töltést meg a forrósodást.
2023. dec. 15. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Akkumulátor cellazárlat okozhatja pl. Megnézetném szervizben, valami jobb nem hivatalos apple szervizben (azért mert ott nem csak az alaplap cserét vágják rá mindenre, és úgysem garanciális)
2023. dec. 15. 10:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából már nem tervezek költeni rá, csak érdekel, hogy mi lehet vele.

Hétfőn veszek egy új telefont.

2023. dec. 15. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
De ha valami 110 ezres redmit vennél inkább csináltasd meg ezt…
2023. dec. 15. 13:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Samsung Galaxy Note 20 Ultrát néztem.

Ahogy nézegettem interneten, ezerféle baja lehet. Okozhatja egy fél mm-es picike alkatrész leesése, de valakinem cpu reballingot javasoltak...

Egyébként az akku 8 órás képernyőidőt tud, meg még garis, szóval még felhívom őket.

2023. dec. 15. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Ezt a jelenséget sajnos elég sokminden okozhatja, szóval erre látatlanul a fentieken kívül nem nagyon tudunk mást mondani. Érdekes, hogy kijelzőcsere után jelentkezett a probléma, elképzelhető akár az is, hogy selejtes az új kijelző, vagy a szervizelés során nem jól raktak össze valamit.
2023. dec. 15. 16:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is, hogy beragadt valami app vagy folyamat a háttérbe, és az pörgeti a procit, így érthető lenne a lassú töltés is. De majd hétfőn visszaállítom a telefont, és kiderül.
2023. dec. 15. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!