Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphoneket miért szeretik...

Az Iphoneket miért szeretik annyira?Mitől jobban, mint a drágább androidok?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen Iphonet kaptam céges telefonnak.Vártam az alkalomra, hogy használhassam és megtudjam,tényleg olyan jó-e, ugyanis nagyon sokan szinte rajonganak a márkáért.

Számomra csalódás volt, jobbra számítottam.

A hardveres része tényleg jó, kamera, sebesség...stb.Viszont, magával a szoftverrel nem tudok dűlőre jutni.Gyakran önálló életét él és az engedélyem nélkül letiltja az alkalmazást, mert frissíteni kell és kiszürkül.Nagyon bosszantó tud lenni, főleg, amikor kellene az app egyből.

Testre szabhatóságnál is többre számítottam.

A privát telefonom egy Samsung S21 plus, megvagyok vele elégedve, a márkával is.

Viszont, Samsungokból szinte csak az S meg Z széria, amelyik ott van a szeren.

2023. dec. 14. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10 NEM facebookozok. Nincs is facem

Viszont van néhány több száz megabyte méretű alkalmazás, amnél igenis számít a dolog.

Arról nem is beszélve, hogy ha megszakad a net, mert bármi közbejön, akkor még az offline alkalmazás sem működik, mert frissítés letöltése közben ment el a net....

2023. dec. 15. 10:11
 12/12 anonim ***** válasza:
83%

Ez szimplán rossz design.

Az Apple is tele van szoftveres és hardveres tervezési problémákkal, az iMessage például minden második verzióval valami integrációs problémával kűzd, azt pedig kb. 10 évbe tellett megoldaniuk, hogy az akku komolyabb hidegben is használható legyen.

Az iPhone egy prémium készülék, prémium áron, de nehéz lenne objektíven jobbnak nevezni mint pl. egy Pixelt.

Az kétségtelen előnye, hogy mivel nagy a piaci részesedés, a sarki boltban is lehet hozzá tokot meg más kiegészítőt venni.

Persze jönnek mindig az emberek, hogy bezzeg az én telefonom mindig tökéletes, de nekik javaslom, hogy egy órát nézzék a sort valamelyik központi helyen lévő Apple szervizben, pl a pesti Westendben.

2023. dec. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!