Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphoneket miért szeretik...

Az Iphoneket miért szeretik annyira?Mitől jobban, mint a drágább androidok?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen Iphonet kaptam céges telefonnak.Vártam az alkalomra, hogy használhassam és megtudjam,tényleg olyan jó-e, ugyanis nagyon sokan szinte rajonganak a márkáért.

Számomra csalódás volt, jobbra számítottam.

A hardveres része tényleg jó, kamera, sebesség...stb.Viszont, magával a szoftverrel nem tudok dűlőre jutni.Gyakran önálló életét él és az engedélyem nélkül letiltja az alkalmazást, mert frissíteni kell és kiszürkül.Nagyon bosszantó tud lenni, főleg, amikor kellene az app egyből.

Testre szabhatóságnál is többre számítottam.

A privát telefonom egy Samsung S21 plus, megvagyok vele elégedve, a márkával is.

Viszont, Samsungokból szinte csak az S meg Z széria, amelyik ott van a szeren.

2023. dec. 14. 19:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
34%
Marketing erős, működése stabil, kevés szoftveres probléma, arra a néhány hardverre jól optimalizálva van minden (rendszer, alkalmazások).
2023. dec. 14. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
24%

KÉt részre osztanám: a gyakorlatisokat és a presztízses márkaimádókat. Ezeknek ven persze közös metszete is.

Én 10 éve egy iPhone4S-t használtam első okostelefonként. Azt szoktam meg, nekem tökéletesen megfelelt, szerettem.

Aztán anyagi okok miatt két Samsung jött, de mihelyst megengedhettem magamnak, újra lett "szifonom" egy 14-es személyében. Lassan egy éve van meg. Én szeretem, nekem nagyon bejön minden tekintetben, de ez szubjektív.

2023. dec. 14. 20:06
 3/12 anonim ***** válasza:
17%

1. ne androidos/windowsos logikával kezeld az iPhonet. Úgy nem fog menni.

2. Az alkalmazás akkor szürke amikor letöltés vagy frissítés alatt áll. Ha frissítés közben megszűnik a netkapcsolat, akkor természetesen úgy is marad. Ha vacak a neted, akkor meg nagyon sokáig tart a letöltés. Ezt elkerülendő csatlakozz normális internethez. Illetve kapcsold ki az appok automatikus frissítését (ha tudod) és akkor frissítsd manuálisan az appokat akkor amikor neked jó.

2023. dec. 14. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
26%

Androidnál az a gond, hogy van egy szoftver, és minden gyártó a saját telefonjához reszelgeti.

Iphone-nál meg ez az arra a telefonra optimalizált program. Hobbi kapcsán pl előjött olyan dolog ami a telefonok kameráinak eltérő szoftverei miatt, androidos telefonon nem is működött rendesen.

2023. dec. 14. 20:48
 5/12 anonim ***** válasza:
5%

Megvolt a napi trollkodásod.

Azt várod az iphonet dicsőítsük mi?

Az iphone égő, a szegények hozzák ki törlesztőre, ennyit ér.

Egy motorolát hamarabb megvennék a vacak iphone-nál.

2023. dec. 14. 21:07
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

#3 Ezzel azt akarod mondani, hogy iphone-on már az alkalmazás frissítésének letöltésekor "kiszürkül" az alkalmazás, és a frissítés befejezéséig nem is használható?

Miért nem oldották meg úgy, hogy a letöltés alatt még simán mehet, csak a tényleges frissítés (telepítés) közben nem használható?

2023. dec. 15. 04:52
 7/12 Alex Fly ***** válasza:
85%
Nem jobb. Más. És sokan pont ezert szeretik -mások meg pont ezért nem.
2023. dec. 15. 05:10
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
nekem sem jöt be az apple érzés volt szerencsém egy évig egy apple ipad használni ,okosabbnak bizonyult a samsung nėhány dologban.
2023. dec. 15. 07:28
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Látom, valami idiótának az a fétise, hogy mindenkit lepontoz. Remélem jobban érzi magát tőle.
2023. dec. 15. 08:22
 10/12 anonim ***** válasza:
22%

"#3 Ezzel azt akarod mondani, hogy iphone-on már az alkalmazás frissítésének letöltésekor "kiszürkül" az alkalmazás, és a frissítés befejezéséig nem is használható?"

Így van.

"Miért nem oldották meg úgy, hogy a letöltés alatt még simán mehet, csak a tényleges frissítés (telepítés) közben nem használható?"

Basszus nehogymár ezen a faxságon lovagolj!

Átlag mobilnettel és 10-20 másodperc mire lejön egy átlag app frissítése és az települ is. A telepítés maga az kb 1-2 másodperc!! Ennyi időre nem vagy hajlandó leállni a fészbúkozással?????? Orvost!!!444!! Most!

2023. dec. 15. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!