Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 11 kijelző betört,...

IPhone 11 kijelző betört, kicserélték, rosszul tették vissza a kijelzőt majd 2 héten belül betört egy kis nyomódástól mit tegyek?!

Figyelt kérdés

2 hete cserélték az iPhone 11 telefonom kijelzőjét, de vissza kellett vinnem, mert rosszul tették vissza a kijelzőt, 3 napig úgy kellett használnom, hogy ropogott folyamatosan meg kilógott a kijelző 45.000 Ft-ot fizettem a kijelző cseréért, mikor már kijöttem a szervízből (addigra már bezárt..) akkor vettem észre, hogy valami itt nem stimmel…és mivel hétvége volt így nyilván csak hétfő délután tudtam visszavinni…

Beragasztották… azt mondták belerohadt a csavar (amit ki is koptattak teljesen) és így már nem is lehet kivenni..

A telefonomat több helyen meg is sértették szétszedés közben, egy darab karc nem volt rajta, nagyon vigyáztam rá. Most úgy néz ki ment egy ütött kopott sz@r..

2 hét telt el és szinte a semmitől kompletten az egész kijelző szilánkosra tört. Hozzáteszem, hogy direkt a legjobb szervizbe mentem még ha drága is úgy voltam vele, hogy ennyit megér hogy jól megcsinálják..

Mit tegyek? Reklamációt nem fogadnak el …😪

2023. dec. 10. 22:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem kaptam számlát csak blokkot..

Szegeden voltam a legjobb szervizbe vagyis állítólag a legjobb.. csak jó vélemények voltak eddig róla.

De mivel beragasztotta az a f@szfej ezért lehet szét se lehet már szedni hogy ki cseréljék újra a betört kijelzőt… szóval bszhatom a méreg drága telefonomat miattuk a kukába konkrétan…

2023. dec. 11. 12:35
 12/20 anonim ***** válasza:
44%

Igazabol osszetorni nem kellett volna. Erdekes modon kb. 10 eve miota okostelom van, egyiknek sem tort meg be a kijelzoje.

Te torted ossze, te vitted nemhivatalos szervizbe, te nem ragaszkodtal a szamlahoz mert igy nyilvan olcsobb volt, szoval ha valakit mindenkeppen hibaztatni akarsz, magaddal kezdd.

2023. dec. 11. 13:39
 13/20 A kérdező kommentje:
És amikor kihoztam nem reagált a telefon semmire illetve utána össze-vissza érzékelt..
2023. dec. 11. 13:40
 14/20 anonim ***** válasza:

#12 “ Igazabol osszetorni nem kellett volna.”

Azért ez is mekkora megfejtés. Mint ha direkt törte volna össze a telefonját. Veled biztos nem fordult még elő baleset :D

2023. dec. 11. 13:48
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 nezd, baleset biztosan elofordul, de pl. soha nem tortem meg ossze telot, laptopot, tabletet, sot igazabol semmilyen elektronikus eszkozt mert tudok vigyazni a holmimra, nem dobalom, nem teszem olyan zsebbe ahonnan kiesik, nem ulok ra, nem b.szom be a taskamba a kulcsok melle. Latnad a felesegem meg a gyerekem keszulekeit...
2023. dec. 11. 13:52
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 a balesetet senki nem szándékosan csinálja, az történik. Ha neked soha semmid nem tört még össze, akkor ügyes vagy, na meg millióból 1. Rajtad kívül sok milliárd emberrel bizony történnek ilyen dolgok.
2023. dec. 11. 13:55
 17/20 anonim ***** válasza:

"osszetorni nem kellett volna"

Mindenki járhat így. Majd te is fogsz.

"te vitted nemhivatalos szervizbe"

Na ebben már igazad van. Valamennyire...

De sajnos az emberek nagy részének fogalma sincs a hivatalos és nem hivatalos szervizekről. Gyorsan kell neki a javítás, lehetőleg helyben, még aznap. Na ezt használják ki ezek a gerinctelen szervizek. Akik ráadásul a legallja munkaerőt alkalmazzák. Mert aki tényleg ért a telefonokhoz és a hasonló eszközökhöu az már régen nyitott magának saját szervizt, vagy elment egy normális céghez dolgozni, nem fog a plázás szervizben gürözni gombokért.

Kérdező ha megfelelő ragasztóval taknyolta össze a gánymester, az bontható. Az más kérdés, hogy miért nem fekszik fel a kijelző rendesen... valószinüleg nem tett mindent a helyére.

2023. dec. 11. 14:02
 18/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"mivel beragasztotta az a f@szfej ezért lehet szét se lehet már szedni hogy ki cseréljék újra a betört kijelzőt…"

Nem használnak pillanatragasztót a legalja helyen sem, szerintem. Kínából olcsón lehet rendelni a telefonokhoz is használatos, epoxy alapú, gumiszerűen ledörzsölhetető ragasztókat.

"nem reagált a telefon semmire illetve utána össze-vissza érzékelt.."

Kínai utángyártott kijelző produkálhat ilyet, legalábbis én találkoztam ilyen selejttel.

2023. dec. 11. 14:07
 19/20 A kérdező kommentje:

12-es, képzeld el, hogy én sem törtem még össze sem laptopomat, sem táblagépem, és egyik telefonomat sem:) és nyilván nem szándékosan, nagyon könnyű mondani és okoskodni ….

Ha csak ilyet tudsz írni akkor inkább menj is innen.

14-és, köszi!

2023. dec. 11. 21:27
 20/20 A kérdező kommentje:
Képzeld, nem volt jó érzés,hogy születésnapom előtt tört be pár nappal mikor születésnapi ajándékom volt, most pedig karácsony előtt..:) nem hiányzik még az okoskodás és a lenézés…
2023. dec. 11. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!