IPhone 11 kijelző betört, kicserélték, rosszul tették vissza a kijelzőt majd 2 héten belül betört egy kis nyomódástól mit tegyek?!
2 hete cserélték az iPhone 11 telefonom kijelzőjét, de vissza kellett vinnem, mert rosszul tették vissza a kijelzőt, 3 napig úgy kellett használnom, hogy ropogott folyamatosan meg kilógott a kijelző 45.000 Ft-ot fizettem a kijelző cseréért, mikor már kijöttem a szervízből (addigra már bezárt..) akkor vettem észre, hogy valami itt nem stimmel…és mivel hétvége volt így nyilván csak hétfő délután tudtam visszavinni…
Beragasztották… azt mondták belerohadt a csavar (amit ki is koptattak teljesen) és így már nem is lehet kivenni..
A telefonomat több helyen meg is sértették szétszedés közben, egy darab karc nem volt rajta, nagyon vigyáztam rá. Most úgy néz ki ment egy ütött kopott sz@r..
2 hét telt el és szinte a semmitől kompletten az egész kijelző szilánkosra tört. Hozzáteszem, hogy direkt a legjobb szervizbe mentem még ha drága is úgy voltam vele, hogy ennyit megér hogy jól megcsinálják..
Mit tegyek? Reklamációt nem fogadnak el …😪
Nem kaptam számlát csak blokkot..
Szegeden voltam a legjobb szervizbe vagyis állítólag a legjobb.. csak jó vélemények voltak eddig róla.
De mivel beragasztotta az a f@szfej ezért lehet szét se lehet már szedni hogy ki cseréljék újra a betört kijelzőt… szóval bszhatom a méreg drága telefonomat miattuk a kukába konkrétan…
Igazabol osszetorni nem kellett volna. Erdekes modon kb. 10 eve miota okostelom van, egyiknek sem tort meg be a kijelzoje.
Te torted ossze, te vitted nemhivatalos szervizbe, te nem ragaszkodtal a szamlahoz mert igy nyilvan olcsobb volt, szoval ha valakit mindenkeppen hibaztatni akarsz, magaddal kezdd.
#12 “ Igazabol osszetorni nem kellett volna.”
Azért ez is mekkora megfejtés. Mint ha direkt törte volna össze a telefonját. Veled biztos nem fordult még elő baleset :D
"osszetorni nem kellett volna"
Mindenki járhat így. Majd te is fogsz.
"te vitted nemhivatalos szervizbe"
Na ebben már igazad van. Valamennyire...
De sajnos az emberek nagy részének fogalma sincs a hivatalos és nem hivatalos szervizekről. Gyorsan kell neki a javítás, lehetőleg helyben, még aznap. Na ezt használják ki ezek a gerinctelen szervizek. Akik ráadásul a legallja munkaerőt alkalmazzák. Mert aki tényleg ért a telefonokhoz és a hasonló eszközökhöu az már régen nyitott magának saját szervizt, vagy elment egy normális céghez dolgozni, nem fog a plázás szervizben gürözni gombokért.
Kérdező ha megfelelő ragasztóval taknyolta össze a gánymester, az bontható. Az más kérdés, hogy miért nem fekszik fel a kijelző rendesen... valószinüleg nem tett mindent a helyére.
"mivel beragasztotta az a f@szfej ezért lehet szét se lehet már szedni hogy ki cseréljék újra a betört kijelzőt…"
Nem használnak pillanatragasztót a legalja helyen sem, szerintem. Kínából olcsón lehet rendelni a telefonokhoz is használatos, epoxy alapú, gumiszerűen ledörzsölhetető ragasztókat.
"nem reagált a telefon semmire illetve utána össze-vissza érzékelt.."
Kínai utángyártott kijelző produkálhat ilyet, legalábbis én találkoztam ilyen selejttel.
12-es, képzeld el, hogy én sem törtem még össze sem laptopomat, sem táblagépem, és egyik telefonomat sem:) és nyilván nem szándékosan, nagyon könnyű mondani és okoskodni ….
Ha csak ilyet tudsz írni akkor inkább menj is innen.
14-és, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!