IPhone 11 kijelző betört, kicserélték, rosszul tették vissza a kijelzőt majd 2 héten belül betört egy kis nyomódástól mit tegyek?!
2 hete cserélték az iPhone 11 telefonom kijelzőjét, de vissza kellett vinnem, mert rosszul tették vissza a kijelzőt, 3 napig úgy kellett használnom, hogy ropogott folyamatosan meg kilógott a kijelző 45.000 Ft-ot fizettem a kijelző cseréért, mikor már kijöttem a szervízből (addigra már bezárt..) akkor vettem észre, hogy valami itt nem stimmel…és mivel hétvége volt így nyilván csak hétfő délután tudtam visszavinni…
Beragasztották… azt mondták belerohadt a csavar (amit ki is koptattak teljesen) és így már nem is lehet kivenni..
A telefonomat több helyen meg is sértették szétszedés közben, egy darab karc nem volt rajta, nagyon vigyáztam rá. Most úgy néz ki ment egy ütött kopott sz@r..
2 hét telt el és szinte a semmitől kompletten az egész kijelző szilánkosra tört. Hozzáteszem, hogy direkt a legjobb szervizbe mentem még ha drága is úgy voltam vele, hogy ennyit megér hogy jól megcsinálják..
Mit tegyek? Reklamációt nem fogadnak el …😪
#2-es felvetése jogos.
- Van számla az első javításról?
- Van nyoma a 2. javításnak papíron?
- Mi van a számlán?
- Vállalt a munkájára valami garanciát?
“ direkt a legjobb szervizbe mentem”
Ebből kiindulva én feltételezem, h nem kóklerGSM-ben javíttatta.
"feltételezem, h nem kóklerGSM-ben javíttatta"
"45.000 Ft-ot fizettem a kijelző cseréért"
Én meg azt feltételezem hogy a legvacakabb szervizt találta meg. Hivatalos szervizben 100-120 körül van egy kijelzőcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!