Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A kínai Xiaomi már jó telefono...

A kínai Xiaomi már jó telefonokat gyárt, vagy még mindig gagyikat mint régebben?

Figyelt kérdés

2023. dec. 10. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Fél igazság.

A zene alkalmazásban vannak tudtommal. Valamint némelyik gyári program, ami egyébként haszontalan és tőrölhető.

Kékfény szűrő, amit te mondasz "olvasómód"-ként van, egyéb más mód nincs gyárilag.

Ezért is mondtam, amit mondtam.

De ha gondolod elő is vehetem a xiaomi telefonom, mert a mai napig használom munkára🙂

És bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, ahogy a félrevezetést is készségesen kijavitom.

2023. dec. 10. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja és megemlíteni szeretném, hogy az összes kikapcsolható.

Pld a zene alkalmazásban akkor van, ha szeretnéd a xiaomi zenelejátszóját úgy használni mint a YouTube-ot.. vagyis a háttérben futnak a zenéid. De viszont reklám igen ritkán van.

De ez kikapcsolható.

Némely gyári alkalmazás értesítéseket küld az első bekapcsolásnál. Értesítést, nem reklámot.

Természetesen ezek kikapcsolhatók/tőrölhetők.

A fotelből való harcoláshoz több kell, mint pár féligazság.

2023. dec. 10. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
A Xiaomi kínai első osztályú termékeket gyárt és azt is gyártott mindig is. Ár érték arányban megjelenésük óta a toppon vannak szinte minden elektronikus eszközükkel.
2023. dec. 10. 22:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Sosem volt még Xiaomi telefonom, tapasztalat nélkül nem tudom, hol vannak benne reklámok, de azt olvastam, hogy ezeket a beállításokban ki is lehet kapcsolni! Múlt héten a Media Marktban megnyomkodtam a sima 13-ast, igaz csak a kezelőfelületet néztem meg és a kamera menüjébe léptem be, ott nem találkoztam reklámokkal! Hacsak az nem az, hogy eleve a főmenüjébe nehezebb volt belépni, előtte magát a telefont mutatta be az intró úgy, mint a hivatalos oldal is! :/

#13, papírforma szerint hardveresen tényleg jó az ár-érték arányuk, de ha alaposabban megnézzük a funkciókat, némely hiányosság nem mindenki igényeibe fér bele!

2023. dec. 11. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!