Milyen Xiaomi telefonokat ajánlotok?
Huawei, Oppo, OnePlus, Samsung, Motorola, iPhone ezek a jók.
Xiaomi szoftveresen gagyi hulladék, sokszor lehal az UI, vagy alapból gyárihibás. Nem tudom mi ez az Xiaomi hype, de lehetne már vége. Tény, van néhány jó telefonjuk, de összességében nem ajánlanám senkinek sem, meg idétlen a hátlapi kamera mérete.
Nézd meg ezt (Xiaomi): [link]
És ezeket:
Huawei: [link]
Oppo: [link]
OnePlus: [link]
Samsung: [link]
Motorola: [link]
iPhone: [link]
És egy kis összehasonlítás. Ezentúl a telefonokat a márkájuk kezdőbetűjével fogom jelölni.
Támogatás:
X: 2 év Android frissítés, +1 év javítások.
H: 3 év Android frissítés, +2 év javítások.
Op: 4 év Android frissítés.
On: 4 év Android frissítés, +1 év javítások.
S: 4 év Android frissítés.
M: 2 év Android frissítés, +2-3 év javítások.
i: 6-7 év iOS frissítés.
Felhasználói vélemények összességében:
X: Előny: Jó hardver, gyors telefon. Hátrány: Néha ok nélkül befagy, vagy boot loop-ba kerül. Néha nem szól a hangszórója, vagy eldobja a hálózatot.
H: Előny: Szép kinézet, minőségi összeszerelés, erős hardver. Hátrány: Google hiánya, 5G hiánya.
Op: Előny: Stabil UI, jó kamera, jól veszi a hálózatot. Hátrány: Törékeny kijelző.
On: Ugyanaz, mint az előző, csak valamivel erősebb kijelző.
S: Jó kamera, NFC, gyors UI. Hátrány: Műanyag Hátlap ("A" széria), néha megakad, vagy nem nyit meg egyes appokat.
M: Általánosságban jó vélemények vannak róla, elenyésző hátránnyal.
i:Szuperstabil OS, jó kamera, erős hardver, QI, biztonságos. Hátrány: Gyenge akksi, drága alkatrészek, törékeny kijelző.
A fenti adatokat én szedtem össze a netről, szóval nem valami mendemondák.
Most tessék megnyomni a piros kezecskét. 3-as (ma 16.04) voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!