Milyen hordozható töltő lenne jó a a telefonom hoz?
A beseus pl tök jó márka: [link]
De a xieomu powerbankok is nagyon jók.
Az Asus Zenpower akkumulátorok is kiválóak (nekem ilyen van szintén iPhonehoz)
be mész müller drogeriába vagy media marktba és olyat keresel amire rå van írva hogy kompatibilis az iphonal .
nekem androidos telefonom van igy csak az volt fontos hogy usbc tåmogasa a power bank lidl power bankja kitünö ehez.
Nem csak a gyári jó, vehetsz noname-et is, de figyelj, hogy ne legyen gagyi.
A gagyi két fő ismertetőjele, hogy nagyon könnyű, érzed, hogy nincs benne anyag a méretéhez képest, illetve, hogy irreálisan magas kapacitást (mAh) írnak rá - szintén a méretéhez képest, vagy kapásból valami ótvar nagy számot írnak, ami kb lehetetlen (50 000 mAh feletti már legyen gyanús, hacsak nem kólásüveg méretű a cucc).
Azt is érdemes megnézni, hogy mekkora a kimeneti áramerősség. 1A azért legalább legyen, 2.1A már egész jó sebességgel fogja tölteni a telefont, azzal már akár tabletet is, igaz, lassan. Ha ezek rá sincsenek írva, esélyes, hogy megint gagyi eszközről beszélünk.
Kiindulásként nézd meg ezt:
nekem ebből van a 20 000 mAh verzió, hibátlanul működik, borzasztó sokat bír, pedig ismeretlen márka. Nézd meg ennek a méretét, ez a 30 000 mAh, így saccra már tudod, hogy ha mondjuk ennél kisebb méretűt látsz, de mégis több mAh, akkor ott valami nem oké. De bátran ajánlom a konkrét linkelt terméket is, mert nekem nagyon bevált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!