Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Idősnek melyik a legegyszerűbb...

Idősnek melyik a legegyszerűbb okostelefon? Stock Android, One UI vagy IOS

Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 12:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mármint hogy operációs rendszer.
2023. dec. 5. 12:39
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Faternak iPhone SE-t vettünk. Tök jól elvan vele. Rá van kockulva teljesen. Fotóz, videóz, játszik... a macskáról már van vagy 200 kép..... 80 éves.
2023. dec. 5. 12:42
 3/13 Morzsi007 ***** válasza:
52%

Ha okos telefon a cél, akkor szerintem is az IOS egyszerűbb kezelhetőséget ad egy idősebbnek, átláthatóbb, hülyebiztos és nem tudja szétcseszni a rendszert🙂. Olcsó droidot semmiképp nem ajánlanék. Csak a nyűg van vele, amivel egy fiatal még megbirkózik, de egy idősebb nem fog.

Anyám iphone-t használ 4 éve, 63 éves. Szereti, amire kell neki, arra tudja használni.

2023. dec. 5. 12:56
 4/13 anonim ***** válasza:
A főnököm fia 40 éves és olyan síkhülye az iPhone-hoz, hogy jó, hogy telefonálni tud vele. Mondjuk neki az Android is problémát okozna. Tapasztalatból mondom, hogy akinek nem volt okostelefonja korábban sosem, annak teljesen mindegy, hogy iPhone vagy Androidos telefon. Nyilván van kivétel (ahogy látszik is), de aki hülye az egyikhez, az hülye a másikhoz is, aki meg hajlandó megtanulni, mert nem utasítja vissza élből az ilyen készülékeket, annak mindkettő menni fog, főleg, hogy olyan dolgokban, amikre egy idős ember használná, nem igazán van jelentős eltérés.
2023. dec. 5. 14:07
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
stock android .
2023. dec. 5. 14:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha nem iPhone lesz, esetleg Samsung, vagy amelyiken van ilyen egyszerűsített mód.
2023. dec. 5. 14:58
 7/13 A kérdező kommentje:
Akkor nézek valami Apple-t ha az egyszerűbb. Én mondjuk nem értek hozzá mert nem volt még ios telefonom csak tabletem. Gondolom hasonló. A lényeg hogy működjenek az alap dolgok, de ne legyen lassú. A 11 jó lenne szerintetek? Tudom hogy nem oled, de nem hiszem hogy jelen helyzetben ez annyira lényeges lenne.
2023. dec. 5. 17:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Túl nagy, én régi SE-t vennék.
2023. dec. 5. 18:18
 9/13 Morzsi007 ***** válasza:
11 az bőven jó lenne.
2023. dec. 5. 20:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Vagy ugye az SE. A home gomb miatt lehet jobb lenne. Most jut eszembe hogy az Apple telefonok tudtommal csak gesztusvezérléssel működnek.
2023. dec. 6. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!