Melyik PDF olvasót ajánljátok okostelefonra, ami a lehető legegyszerűbb?
Semmi másra nem használnám, csak a neten vásárolt vonatjegy bemutatására. A jegyet asztali számítógépen venném, onnan másolnám át az okostelefonra a PDF formátumú jegyet.
Mivel a telefonom kicsit régi és lassú, nem szeretném sok formátumot támogató, sok funkcióval rendelkező PDF olvasóval terhelni, hanem a lehető legegyszerűbb programmal, ami azért nem tesz hirdetést oda a jegy elé, hogy ne tudjam bemutatni.
Ha rá huzol most egyet nem nyitja meg??
Lehet alapértelmezett vagy később telepített programos is támogatja a pdf et. Amúgy play áruházba beírod, hogy pdf és kiad csak kimondottan pdf olvasókat is. Megnézed melyik a legjobb számodra és meg is vagy.
Alapból nincs rajta PDF olvasó. Az áruházból egyet megpróbáltam, de indulás után lefagyott.
Valami Lite pdf reader nevűt találtam végül, a nevéből ítélve ez egyszerű, ezt megpróbáltam, látszólag működik. Remélem, elég nagy a telefon kijelzője a vonatjegyes kód leolvasásához. (Azt írják, 150x150-es is elég akár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!