Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Előleg nélkül ki tudnék hozni...

Előleg nélkül ki tudnék hozni egy Iphone-t, ha egy éve ügyfél vagyok a vodafonenál?

Figyelt kérdés
Az ügyfélszolgálaton megérdeklődtem,hogy mikor kerülhetném el a 100-200e forintos előleg fizetést. A nő azt mondta hogy ha egy éve ügyfél vagyok, akkor. Mivel nemrég töltöttem be a 18-at még nem vagyok ügyfél sehol, de elgondolgoztam hogy lehet fizetek egy olcsó csomagot 1 évig,hogy utána 0 ftos előleggel részletfozetésre megkapjam az Iphone-t. Azonban egy kicsit bizonytalan vagyok, biztos így van ahogy mondta, és nem kell semmi előleget fizetni így, vagy csak alacsonyabbat?

2023. dec. 4. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#10 Nem szoktak munkáltatóit kérni. Hanem előleget kérnek, hogy bizonyítsd, hogy tudsz fizetni. Viszont ha már egy ideje ügyfelük vagy, és sosem volt gond a számlafizetéssel, akkor elállhatnak az előlegtől is.

De ez függ attól, hogy mióta vagy náluk, milyen csomagod van, és milyen készüléket szeretnél részletre megvenni.

10 éve tőlem hat havi előleget kértek be, most pedig már olyan szintet értem el náluk, hogy akár egy másfélmilliós laptopot is megvehetek részletre, előleg nélkül.

Mindenkinek egyedi ez a limit, hogy mennyi "hitelt" kaphat, ami felett már kérik az előleget. Új előfizetőknek ez maximum egy alsókategóriás készülék.

2023. dec. 4. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
#11 Nem tudom, hogy most mi a rendszer ez igaz. De a telekomnál, mikor előfizetésesre váltottam, új telefonnal, valamikor 2006-ban, akkor tőlem kértek munkáltatóit, cirka 2 évre rá már nem, mert akkor már rendesen fizető ügyfelük voltam.
2023. dec. 4. 16:08
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Bravó 12-es!! 17 éves információkat böfögsz ide.... Amikor minden héten jön egy sms hogy megint változott az ÁSZF.... akkor te 17 éves infóval állsz elő. 😂😂😂😂😂
2023. dec. 4. 16:54
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

#13 Miért okoska? Az előleggel marhára beljebb van a szolgáltató, attól még ugyanúgy elmaradhat a havi részletekkel az előfizető, ha nincs munkahelye.

Amúgy meg google a barátod, és a telekom most is kérhet munkáltatóit

[link]

2023. dec. 4. 17:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Vegyél használtan feleárban :)
2023. dec. 4. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!