Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a vélemènyetek a honor x8a...

Mi a vélemènyetek a honor x8a telefonokról?

Figyelt kérdés

2023. nov. 24. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
8xa-t nem ismerem,sima x8 ról tudok nyilatkozni,tesómnak van ilyenje. (Rákerestem elég hasonló a 2 telefon). Meglepően gyors,még ha sok dolog fut a háttérben,akkor is,képernyője is szép,kamerája viszont gagyi. Android kezelőfelülete nekem nem jött be (samsungéhoz szoktam) kicsit ilyen wannabe iphone úgy kell visszamenni,futó alkalmazásokat behozni stb...mint az almás telón,és az ikonok elrendezése stb...is hajaz az iOs-ra. Magyarul androidos Iphone copy ami kissé olcsó húzás szerintem egy saját minőségi kezelőfelület kifejlesztése helyett. Amúgy ár-érték arányát nézve jó választás lehet mert a teljesítménye nem rossz.
2023. dec. 27. 04:20
 2/2 Moonwalker válasza:

[link]

Nekem se adott ki menügombokat mikor megvettünk és a video alapján meg lehet csinálni, de köszönöm a válaszod

2023. dec. 29. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!