A motorola jó telefon?
Figyelt kérdés
Hosszú távra jó telefon? Van valakinek tapasztalata vele? Esetleg kellet javítani, vagy bármi gond előfordult vele?2023. nov. 21. 22:39
1/11 anonim válasza:
Nekem kicsit tobb mint 2 evet birt ki egy G5, aztan alaplap es/vagy memoriahibas lett, igy kukaztam. Nem volt rossz telefon, de a mostani Samu a52-es azert jelentosen jobb (persze kb. 2.5x annyiba is kerult)
2/11 A kérdező kommentje:
Kb fele áron találtam egy motorolát ami a samsung s21hez hasonló tudásal bír megéri az olcsóbb motorola vagy érdemes inkább a samsungot választani?
2023. nov. 21. 23:24
3/11 anonim válasza:
Én is egy Motorolával szemezek, a G72- vel, csak jókat írnak róla
4/11 Koplárovics Béci válasza:
Motorolán kapsz 1, max 2 Android verziót pluszban. Utána frissítéseket is alig. Samsungon 3, de inkább 4 fő Android verziót fogsz kapni egy újabb telefonnal (S21-re nem, mert az egy 2 éves telefon, arra már talán csak 1, max 2 lesz). Persze kinek mi éri meg, és mi a fontos. Használható lesz a telefon, illetve fel lehet majd tenni rá nem hivatalos verziókat.
5/11 anonim válasza:
Jó telefon gyerekeimnek az van és nincs gond vele.
Nekem is volt csak leejtetem egy köre és tönkre ment .
6/11 anonim válasza:
Az olcsóbb (50-60e) az elég gagyi, hamar belassul, még hamarabb törik.
7/11 Szirty válasza:
"A motorola jó telefon?"
A Mitsubishi jó autó?"
A motorola nem telefon, hanem gyártó. Telefont is gyárt, több félét is. Egyik jobb, másik rosszabb. De sokminden mást is gyárt.
8/11 anonim válasza:
A viszont sajnos igaz, hogy a Moto nem tul nagyvonalu a frissitesekkel: egyetlen foverzio frissitest kaptam es arra nehany biztonsagi frissitest, aztan annyi. A Samu mar a 3. foverzio van miota megvettem (11-gyel erkezett), es jo esellyel meg iden megerkezik ra az Android 14 is.
9/11 anonim válasza:
Kèt motorola is volt a családban, egyik sem bírta másfèl èvnèl tovább. G10 ès E7 Power. A G10 azzal kezdte hogy nem csörgött ki ha hívtak, kèsőbb, kèt nappal kèsőbb már az sem mutatta hogy hívnak. Illetve teljesen megbolondult, pl hard resetet sem lehetett csinálni rajta mert teljesen mást hozott elő, olyan menüket amiket sosem láttam addig. Majd megint nèhány nappal kèsőbb olyan szinten elkezdett fagyni hogy alig lehetett használni.
10/11 anonim válasza:
Ha az alsókategóriát nézzük, egyik telefon sem jó. Ha az értelmes szegmenst nézzük, akkor nem olyan rossz a Motorola, bár azért a Galaxy-mat nem cserélném le rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!