Wifi hívás, mit jelent és miért jó ez nekem?
Iphone készülékem van (15 pro) és feldobta lehetősségnek hogy a vodafone támogatja ezt és be tudom kapcsolni.
Miért jó ez nekem? Egyáltalán mi ez a gyakorlatban?
Vodafone free csomagom van ( belföld, külföld is "ingyenes" és korlátlan) Miért jó nekem ha Wifin hívhatok valakit ha így is ingyenes?
Illetve másnál is be kell kapcsolva lennie hogy legyen értelme?
1.: Google kereső
2.: Sokadik ilyen kérdés már itt
3.: A WiFi hívás lényege az, hogy ahol nincs normál térerő, de van wifi, akkor arra csatlakozva is tudsz normál telefonhívást indítani/fogadni, mintha lenne térerőd. Az ilyen hívás díja megegyezik a csomagodnak megfelelő tarifával.
Azért jó, mert nem mindenhol van jó térerő. Így meg wifi segítségével jobb a vonali kapcsolat, nem szaggat, tisztább a hangzás. Nyilván nem mindíg van ennek jelentősége. De ez egy ingyenes szolgáltatás, semmibe nem kerül és neked max előnyöd származik belőle. Másrészt meg a telefon tarifád vonatkozik ugyan úgy a wifis hívásra is. Ha 10 forint / perc alapon hívnál, akkor is a funkció bekapcsolása ami ingyenes, nem maga a hívás, az ugyan úgy számlázva lenne.
Másik félnek nem kell, hogy bekapcsolva legyen a funkció, hiszen ez csak téged érint, ha hívsz. Ellenben hívás fogadásnál is segíthet ez a funkció, nem csak indításnál.
Tényleg jó és hasznos. Ellenben ritka mikor nagy szükség lenne rá, de ingyen, tárhelyet és semmi egyebet nem igényelve miért is ne kérné az ember??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!