Második hívás hangját nem kellene hallanom a telefonban?
Arra gondolok, hogy beszélgetek valakivel, és közben őt(állítólag) más is hívja, de én se csengőhangot, se rezgés hangját nem hallom a vonal innenső oldalán. Már többször volt ilyen ennél az illetőnél, hogy 3 lánya közül valamelyik hívja, és ez miatt le kellett tennem, de így elég kamus hívásnak tűnik.
Nektek volt ilyen? Ti hallottátok a vonal másik végén, ha akivel beszélgettek neki megszólal a telefonja?
Neked nem kell hallanod.
Csak egy kis pittyenés hallatszik a másiknál a fülébe semmi más. Nem csörög ki és nem rezeg. Pittyen és megjelenik a kijelzőn az újabb hívó.
Én rendszeresen telefonálok munka miatt, vagy haverokkal és rendszresen hívnak is közben. Nem hallja a másik. Mondom neki hogy megyek, mert más is keres. Ennyi. Amikor meg ő mondja hogy keresik, akkor sincs semmi baj, letesszük.
Ha ennyire zavar az hogy valaki rádrakja a telefont, akkor kezeltesd magad! Vagy esetleg kersd magadban a hibát, hogy miért nem akarnak veled beszélgetni!
#4 Milyen alapon baszod le a másikat? Lehet inkább neked kellene kezeltetni magad, ha ismeretlenül véleményt alkotsz másról. Amúgy meg most beszéltünk több mint 1 órát
A többieknek köszönöm a normális választ!
Igaza van 6-nak.
Te kérdezted így!
"3 lánya közül valamelyik hívja, és ez miatt le kellett tennem, de így elég kamus hívásnak tűnik."
Te vagy az aki gyanúsítja a másikat hogy kamuzik.
Neked kellene tükörbe nézni.
" beszélgetek valakivel, és közben őt(állítólag) más is hívja, de én se csengőhangot, se rezgés hangját nem hallom a vonal innenső oldalán. "
Ez így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!