Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphoneon miért nem működik a...

Iphoneon miért nem működik a wifi?

Figyelt kérdés

Egyelten angol oldalt találtam, ahol írják hogy az új szoftverfrissítéstől valakinek egyik pillanatról a másikra lekapcsolódik a wifiről

És utána nem fog működni. Na nekem az este ez történt, azóta lehetetlen rá nyomni hogy bekapcsolódjon .. csak a mobilnet működik

Ha olvastatok ezzel kapcsolatban valamit, mikor orvosolják a próblémát

Jó lenne ha megosztanátok velem, vagy esetleg másnak is csinált e ilyet az Iphoneja, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen ezzel a telefonnal🤭

2023. nov. 15. 15:39
 1/6 A kérdező kommentje:

*Problémát

Bocsi ha nem egyértelmű amit írok. Olvastatok e valamit, hogy az Apple mikor adja ki ennek a hibának az elhárítását ?!

2023. nov. 15. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáltad újraindítani a telefont?
2023. nov. 15. 15:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Persze próbáltam. Alaphelyzetbe állítottam a hálozati beállítást is. De utána olvastam csak, hogy sokan azt csinálják de nem segít, csak ha az Apple kiadja az új frissítést.

Azért kérdeztem, esetleg valaki tudja- e hogy az mikor lesz..😄😄

2023. nov. 15. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
nem kell vagizós ifost venni és akkor nincs ilyen probléma
2023. dec. 28. 07:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Repülő üzemmódot kapcsold ki és be, ha ez nem működik, akkor kényszerített újraindítást próbáld meg: [link]
2023. dec. 28. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:

#4 Nem vagizásból van, ajándékba kaptam. Bármelyik telefonnak lehet hibája😊 Kérdést tettem fel, nem kritizálást kértem

#5 Mindent próbáltam de köszönöm, sajnos hardveresen ment tönkre egyik pillanatról a másikra. Drágább kicseréltetni mint a telefon maga, úgyhogy marad a mobilnet🤭

2023. dec. 29. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!