Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefon vásárláskor...

Mobiltelefon vásárláskor érdemes plusz garanciát venni?

Figyelt kérdés

2 napja vettem egy mobiltelefont, az üzletben rábeszéltek, hogy kössek rá biztosítást a gyári 2 éves biztosításon felül, amit havonta vonnak a bankszánlámról és max 3 évig tart.

De azt mondták bármikor megszüntethető.

Szerintetek megéri?

Véleményeiteket előre is köszönöm.

2023. nov. 15. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha csak általános meghibásodásra vonatkozik, akkor sokat nem ér. Ha a véletlen károsodásra is, akkor megérheti, pláne ha hajlamos vagy elejteni a telefont.
2023. nov. 15. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan tuti húzás hogy ők járnak jól, pl mosógép kerékpar örök garancia , nem az a rész hibásodik meg rajtuk ezér vállalják . Nagy a szórás mint a biztositások esetén , a cég nyer 95% ban . De kíváncsi vagyok ha érvényesiteni kell a jogot a szerződést milyen mesét adnak elő miért bem cseréli sem javitja apróbetűs rész stb ....
2023. nov. 15. 13:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat.

Én is gondoltam ezekre is amit írtatok.

Meg arra is, hogy mi van ha megtagadják azt, hogy felbonthassam a szerződést? Olyat tehetnek?

Azt mondták bármikor megszüntethetem. De az ember már gondol mindenre...

2023. nov. 15. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha féléven belül megúnod a mobilt, így könnyebb cserélni.
2023. nov. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!