Volt már, hogy vettek egy sokkal jobb telefont a régi helyett és nehezen szoktàtok meg?
Én egy közel öt éves Huaweit cseréltem le egy Samsungra.
Nekem ez is elég nagy váltás volt, de szerencsére 1-2 hónap alatt kitapasztaltam
"Pontosan miről váltottál mire? Gondolom android meg android között nincs különbség"
Azért Android és Android között elég nagy különbség tud lenni, egy kevésbé rutinos felhasználónak. Egy rutinosnak meg az Android meg az iOS is egy kutya, semmi lényeges különbség nincs köztük.
Kérdező: maximum pár hét alatt megszokod, nyugi. Ez is egyfajta tanulás, nem kell félni tőle.
"Pontosan miről váltottál mire? Gondolom android meg android között nincs különbség"
Ez butaság. Bőven akadhatnak különbségek ha nem két stock Android rendszerű készülékről beszélünk. Például a Samsung teljesen más mint mondjuk egy Google vagy Huawei, főleg az átalag felhasználónak. Egy Google meg Motorola között pedig alig van különbség.
pontosan jol írtad 5 vålaszolo .
kėrdezö milyen márkårol milyen márkára våltotål ?
Egy telefonon mit kell megszokni?
De tényleg... miiit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!