Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon jobb? Samsung...

K.O. kérdése:

Melyik telefon jobb? Samsung s10e vagy Huawei p20?

Figyelt kérdés

Tudom mindenkinek mások az igényei meg stb, nem is a specifikációk érdekelnének, főleg mert az csak egy dolog hogy mi van róluk leírva, természetesen rákerestem, teszteket is néztem, videókat is, inkább ilyen használatból eredő dolgokra gondoltam, mint pl az akksi, vagy a hangszórók, melyiknek jobb a hangja, hangzása, vagy hogy mennyire érezhető hogy a p20-ban csak 4gb ram van stb tehát amik így ránézésre nem derülnek ki

mind a két teló volt már a kezemben és a s10e nagyon durván melegedett, az kicsit ijesztő volt

pro és kontra is érdekel

2023. okt. 27. 18:03
 1/5 anonim válasza:
100%
Egyik sem, nagyon régiek.
2023. okt. 27. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
tleg azok, de most a kettő közül kell választani, akinek volt ezek közül valamelyik, inkább azok véleménye kellene
2023. okt. 27. 19:49
 3/5 anonim válasza:
100%

Az új telefonok között is van alacsonyabb ára, Samsung és Huawei, én akkor inkább azt választanám. Nekem jelenleg Samsung van,nlegújabb, nem vagyok vele megelégedve. Régebben volt Huawei, azóta javult... Üveg hátlappal, ennek is az van és nekem 3-szor törött be, a legkisebb eséstől is... Kamerázni nem is tudtam vele soha ezért...

Nem tudom, mennyiérr adnák neked ezeket, de 100 alatt ban a Honor 90 Lite például, az sokkal jobb ezeknél. Ennyire régi, elavult telwfont nem éri meg venni használtan sem.

2023. okt. 27. 19:56
 4/5 anonim válasza:
100%
Kedvenc telefonom a Huawei P20 lite. Először újonnan vettem meg utána pedig mikor már nem volt kapható használtan találtam kifogástalan darabokat olcsón. Most épp kettő van belőle :) Én a mérete miatt szeretem, mert mostanában nem lehet kapni ez a méretű telefont elérhető áron. Nagyon gyorsan tölt, szép képeket csinál, ezen még van Google támogatás. Szóval imádom...
2023. okt. 27. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
s10
2023. okt. 28. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!