Mi van a telefonommal, hogy 6 órán keresztül töltődik?
Figyelt kérdés
4 hete vettem egy Samsung Galaxy A54-et. Eleinte nem volt semmi, de most már másodszor is azt csinálja, hogy 6 órán át töltődik.2023. szept. 17. 10:08
1/11 anonim válasza:
Mivel töltöd? Mert pl én jártam úgy, hogy hiába volt gyári a töltő, ha hirtelen csak valami kínai méteres kábelt találtam itthon, akkor pedig nem is ment a gyorstöltés, csak a normál.
2/11 A kérdező kommentje:
Huawei gyorstöltővel töltöm, mert az előző telóm Huawei volt
2023. szept. 17. 10:18
3/11 A kérdező kommentje:
A Huawei mindig egy óra alatt feltöltődött, de a Samsungnak 2óra kell, most meg 2x is 6 óra kellett.
2023. szept. 17. 10:21
4/11 anonim válasza:
De a kábel is az eredeti, nem valami kínai vékonyabb? Mert a nem jó kábellen nem megy át annyi Amper és csak simán tölt. Egy másik töltővel is érdemes volna kipróbálni. Esetleg nézd meg, hogy nem-e került valami a csatlakozóba.
5/11 anonim válasza:
A Samsung "nem szereti" a Huawei töltőket. 5V 1A-t vesz fel belőlük még az eredeti kábellal is, hiába képes a töltő 5V 2A / 9V 2A / 10V 4A / 11V 6A leadására (ilyenekkel teszteltem, mindegyiknél 5V 1A volt az összes tesztelt Samsung telefon áramfelvétele)
6/11 anonim válasza:
#5 Folytatás: Ellenben a Huawei működik a saját töltőivel rendesen, illetve Samsung 9V / 1,67A töltőből is "veszi" a gyorstöltést.
A Samsung csak Samsung töltővel hajlandó együttműködni. Persze töltő az nem jár az új készülék mellé, vegyél magadnak, ha normálisan akarod tölteni...
7/11 anonim válasza:
"A Samsung "nem szereti" a Huawei töltőket."
Nyilván nem, hiszen a töltő az a telefon része.
"töltő az nem jár az új készülék mellé"
Ott van a telefonod alaplapján.
8/11 anonim válasza:
#7 Értsd jól. Hétköznapi ember a fali adaptert nevezi töltőnek.
Illetve leírásban is: "Töltő és kábel" itt os nyilván a fali adaptert érti "töltő" alatt.
De nyugodtan köss bele mindenbe ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnál.
9/11 anonim válasza:
Tökéletes választ adtam. Ha nem érted, hogy miért fontos ez a különbség, az nem az én gondom.
10/11 anonim válasza:
9. Egyéni problémád, hogy szeretsz szavakon lovagolni, teljesen feleslegesen. A tökéletes válaszod tökéletesen haszontalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!