Kpe kérdése:
Nemrég vettem a telefonomba új aksit,ami erősebb,mint a gyári. Az eladó azt mondta,hogy ki kell sütni az aksit,12 órán keresztül kell tölteni. Ez tényleg így van?
Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 15:11
1/8 anonim válasza:
hát milyen akksi az?
nimh? liion?
2/8 anonim válasza:
Li-Ion akkut nem jó teljesen kisütni. 12 órán keresztül pedig nem tudod tölteni, mert 3-4 óra alatt feltöltődik, utána a telefon lekapcsolja a töltést.
3/8 anonim válasza:
Nem kell "sütni" az akksit!
Töltöd ahogyan jólesik.
Jesszum!!!
Melyik üzletben mondott ekkora marhaságot az eladó?!?
(2020-ban még itt tartanak az eladók felkészültségben?!?)
4/8 anonim válasza:
Nagyon régen volt az, hogy ki kell sütni az akksit, az is ha jól tudom a nimh akksikra volt jellemző.
5/8 anonim válasza:
Nem, o egy eladó és felrebeszelt
6/8 anonim válasza:
Az NiCD és NiMH akkumulátorokat szokták használatba vétel előtt néhányszor feltölteni és kisütni. Az Li-Ion akkumulátoroknál erre nincs szükség.
7/8 A kérdező kommentje:
galaxy j5 2015-ös telóm van, Li-Ion aksival. az eredeti akksi 2600mAh,a mostani 3800mAh.
2020. okt. 27. 20:46
8/8 Ypszilon1980 válasza:
Tavaly a Voda-bab mikor hordozható routert vettem, az eladó csaj is ezt mondta, pedig abban li-ion akksi van. Mondtam neki, hogy ne mondjon ilyen marhaságot, de kitartott emellett, hogy márpedig ki kell sütni és 12 óráig legalább tölteni 3x.,mondom oké akkor ezt hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!