Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC HD2. Mit tudtok róla?

HTC HD2. Mit tudtok róla?

Figyelt kérdés

A kérdés igazából az lenne hogy mit tud ez a telefon? Személyes tapasztalatokat írhatnátok.

Ja és hogy megéri ez a telefon az árát (ha igen miért, ha nem miért) és ha tudtok jobb telefont ugyanebben az árban akkor leírhatnátok.

Köszönöm előre is

2010. okt. 19. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A HTC-k kiváló telefonok nincs ellenfelük :) Nekem most Desire-m van Android miatt választottam inkább ezt mivel szimpatikusabb a Windows Mobile nál :) de azis tud jópár dolgot :) Biztos vagyok hogy nem fogsz benne csalódni :)
2010. okt. 19. 21:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha szabad megtudnom mennyiért vetted a tied? A desire-t jobbnak találod a hd2nél, vagy olyat még nem próbáltál?
2010. okt. 19. 21:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Aki tudja még esetleg leírhatná hogy Debrecenben hogy tudom kipróbálni ezt a telót, vagy másmilyen HTC-t. Csak annyira hogy 5 percig elnyomogassam, hogy élőben is bejön-e nekem ez a telefon, vagy csak szerelem első látásra, és nekem nem tetszik.

Köszi

2010. okt. 19. 21:42
 4/12 bp1985 ***** válasza:
Winmobos telefon. Nagyon jó készülék, én a 3gs-t cseréltem le rá. Sokkal többet tud, több értelmes program van rá. Egyszerűbb kezelés, sokkal nagyobb tudás. Igazából ellenfele talán a desire, bár arról nincs tapasztalatom. Érdemes megvenni. Nagy, jól olvasható kijelző, stb.
2010. okt. 19. 21:48
 5/12 bp1985 ***** válasza:
Ja, az árát bőven megéri. Bár én még 140-ért vettem, de már 100-110 ért is lehet kapni.
2010. okt. 19. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Világ legnagyobb kijelzője, szerinted akkor a többi része szar?

Megéri mindenképpen, de azért tényleg próbáld ki, mert lehet neked pont nem jön be.

2010. okt. 20. 19:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Én is nagyon efelé húzok, de hogy említettétek a desire-t így azt is nézegettem, de nekem még mindig ehez húz a szivem. És ahogy mondtad utolsó, ki is szeretném próbálni csak nem tudom debrecenben hol lehetne.
2010. okt. 21. 16:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Jah és köszi idáig a válaszokat
2010. okt. 21. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szlovákiában élek és itt 209 eurót fizettem a telóért és havonta az előfizetésem 26 euro- amiben van 100 perc beszélgetés, 70 SMS vagy MMS, és 1000 MB mobilnet.

Volt HD2essel is tapasztalatom. De számomra nagynak bizonyult és Android jobban bejött :) Ez pont jó, se nem nagy se nem kicsi :) Ki kell próbálnod élőben mindkettőt és az szerint döntened hogy számodra melyik operációs rendszer felel meg jobban :) csak azután fogsz tudni dönteni :) hogy hol azt nem tudom, de például youtubeon is nézhetsz róluk vidit melyik milyen és milyen belülről a rendszerük :) Sok sikert :)

2010. okt. 21. 18:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Hát nézegetem a lehetőségeket hol tudnám kipróbálni.
2010. okt. 21. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!