Apple IPhone 12 64gb Belejtettem a szennyvízbe. És nem jön be a képernyő, mégis mit tegyek?
Kár volt, de ezek hasznos hozzászólások. Évek során sok ilyet olvashattunk már itt.
Ennek következtében én kifejezetten óvatos vagyok már a WC-csésze körzetében telefonnal navigálva.
Nehogy úgy járjak, mint te.
Te meg így jártál. Nézegesd még, minél tovább nézegeted, annál több kárt tesz benne az elektrolízis.
Sosem értettem, miért kell a budira a telefon arra a 2 percre, amíg az ember kiszarja magát...
Egyébként az iPhone12 is IP68-as besorolású, tehát vízálló, szóval ott valami nem kerek.
Az igaz, hogy IP68, de gondolom, nem tompította az esést a végtermék, így bejutott annak a híg része a réseken.
Egyébként meg telefon nélkül két perc, telefonnal 4 óra, töltővel végtelen idő….
Minek kell már a budira is telóval menni?
ez azért durva.
Oda ejtetted a telefont, ahová amúgy is való!
A sok marketing miatt veszik meg az Apple márkát, miközben szart sem ér!
Kemény tények, de ez az igazság!
10-es ne foglalkozz vele.
10 év hallgatom a süket dumájukat vagy több, én 2008-ban vettem első iphone-omat, és még mindig abban a korban él a sok tudatlan, akinek ismeretlen ez a telefon. Az iphone-t sokan fikázzak, de még többen használják és szeretik, ez nem a marketing miatt van. Valamit le tettek az asztalra anno. Hogy túl árazott? Szinte mindegyik az, ha onnan nézzük. Semmi sem ér annyit, amennyibe kerül, vagy mások szerint minden annyit ér, amennyit kifizetnek értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!