Iphone képernyőidő?
Szerintem próbáld meg újraindítani a telefont és utána megnézni, hogy be van-e kapcsolva. Ha igen, számolnia kellene.
Amúgy miért ilyen fontos a képernyőidő? Sokkal fontosabb, hogy mennyit bír az akku, nem? Én most akarok iPhone 13-at venni. 2 napot kibír az akku?
A képernyőidő inkább viszonyítási alap magadnak, hogy sokat telefonozol-e.
Egyébként hogy két napot kibír-e, az azon múlik, hogy mennyit használod. Nekem állandó jelleggel be van kapcsolva a Bluetooth, wi-fi (házon kívül mobilnet), így nagyjából 7-8 óra képernyőidőre elég egy teljes töltöttség, egy éjszaka (6-10 óra) alatt pedig 5-10%-ot merül.
Oké, de mennyit használod?
Nagyon nem mindegy, hogy mik vannak bekapcsolva közben. Ha kikapcsolnám a Bluetooth-t, valószínűleg nekem sem lenne több néhány százaléknál az éjszakai merülés.
Az viszont általános tény, hogy aki érzékeny az üzemidőre, az iPhone oldalon mindenképpen a Max / Plus vonalat célozza meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!