Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 15 -ről vélemény?

IPhone 15 -ről vélemény?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egyet de nagyon semmit nem tudok róla, kíváncsi lennék kb hány évet bírna ki, hány órát bír egy töltéssel az aksi, mennyire törékeny

2023. nov. 5. 23:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
10. Az USB C gyorsabb adatátvitelt és gyorsabb töltést támogat. A legfontosabb pedig az, hogy az USB C a szabvány és minden azt támogatja. A legfontosabb előnye pedig a kompatibilitás. A lightning egy elavult őskövület és azóta nem nyúltak hozzá mióta az Apple kiadta.
2023. nov. 6. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:

#3 "Nem tudom miért vagytok erre ennyire rágerjedve"

Kérdezte, választolam.

"Gondolom más fogást nem találtok ezen a telefonon."

Sorolhatnám, ha akarnám, de ettől még egy éves telefont adnak el neked vadonatúj áron és te még meg is véded őket :D Bocsi, de ez vicces :D

"Az a tavalyi proci erősebb mint amit az idedi csúcs samsung telefonba tettek. És erősebb mint egy átlagember átlag laptopjában, asztali gépében van."

LMAO Ezt ugye nem gondoltad komolyan, mert ha igen, akkor nálam itt be is fejeződött a "vita". :D Fanboy-al nem vitatkozom, ilyet meg értelmes hozzáértő ember nem állít :D

2023. nov. 7. 00:09
 13/19 anonim ***** válasza:
A Samsungok megeszik reggelire az Iphonokat, minden téren.
2023. nov. 7. 20:00
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj hogy túl árazott! Jónak jó. De túlárazott! Lényegében egy közép kategóriás telefon. Ami fele annyiból is kihozató lenne. De az Apple már csak ilyen, hogy mindent túl áraz. És a túl árazásról híres az Apple. 48 MP kamera csak a Pro és Pro Max modellekben kapsz! A sima és a Plus változatokban csak 12 MP-es a fő kamera. Más ugyan ilyen ár kategóriájú telefonba már minimum 50 MP kamera van benne. Ja és a 15 Pro Max amiből vettem egy példányt! Szóval a 15 Pro Max csak az eredeti Apple USB-C kábelvel működik! Hiába USB-C csatlakozójú már az iPhone 15-ös és a 15 Pro Max. Más korábbról el rakott USB-C csatlakozjú kábellel nem tölt. Ugyan igy csak a Apple által kiadott / apple gyári töltő fejelel működik! Ez is kompatibilitási hiba. És ezt Direkt igy csinálták az APPLEnél.
2023. nov. 8. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:
28%

Én azt nem tudom elképzelni, hogy csak az Apple saját töltőjével menjen. Nekünk van egy iPhone8 és egy iPhone SE 2022. Mindkettő zokszó nélkül tölt idegen adapterrel (SE-hez nem is volt adapter, egy iqos adapterével töltjük) és utángyártott kábellel is.

Egyébként egy "light" verziót szívesen látnék iPhone-ból: gyengébb kamera, gyengébb proci, de cserébe normális (250 vagy az alatt) ár.

2023. nov. 8. 15:32
 16/19 anonim ***** válasza:
40%
15-ös válaszírónak! 14-es válasz író vagyok! És saját tapasztalataimat írtam le! Pedig igy van más gyártó töltő kebelével és más gyártó töltő fejével nem kompatibilis az iPhone 15 Pro Max! Én csak az iPhone 15 Pro Max változatott ismerem, igy csak arról nyilatkoztam!
2023. nov. 8. 15:48
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 Ez egy nagy kamu, tölt más gyártó USB-C kábelével is.
2023. nov. 8. 18:53
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
17-esnek! 16-os voltam és le pontozásra kerültél! Azért kerültél le pontozásra, mert én saját tapasztalatot írtam le! És azt is csak 15 Pro Max esetére írtam le! Úgy hogy le pontozásra kerültél! Egyébként meg ha nem hiszel, akkor gyere el hozzám és próbáld ki!
2023. nov. 8. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 Jajj ne, valaki lepontozott. Megyek sírni a sarokba. Teljesen mindegy melyikről van szó, az összes 15-ös tölt bármilyen USB-C kábellel. Ezt már letesztelték. Lehet be is kéne dugnod a kábelt egy tápba, hogy töltsön vagy nem szakadt kábelt használni.

Ja és: [link]

2023. nov. 9. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!