Melyik Android applikáció képes arra hogy egy videót különböző mértékű beállítási erősség szerint elhomályosít úgyhogy a hang attól még ugyanúgy hallható marad?
Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 03:33
1/7 anonim válasza:
Messenger. Viccet félre téve a legtöbb videóvágó alkalmazásban meg lehet csinálni. Nekem Samsungom van és ott a gyári videóvágóban is lehet. Próbáld ki a youcut alkalmazást.
2/7 anonim válasza:
1 ő applikációt akar nem alkalmazást, szóval várhat xd
3/7 KmsRys válasza:
A 2. válaszolónak:
Az applikáció és az alkalmazás ugyanaz. Előbbi az "application" angol szó magyarított változata. Ugyanazt kell érteni a 2 szó alatt.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem xiaomi redmi note 11 és 10 van. Lehet ezek valamelyikében is van gyári csak nem tudok róla?
2023. okt. 31. 08:49
5/7 A kérdező kommentje:
" Messenger " :))
2023. okt. 31. 08:49
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem a neve számít hanem hogy működjön.
2023. nov. 28. 03:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!