Tudok valahogyan telefonhívást rögzíteni android telefonon?
Sok olyan alkalmazás van, ami rögzíti a beszélgetést, de csak azt, amit én mondok a telefonba, nekem viszont a vonal mindét végén lévő fél beszédének rögzítésére lenne szükség.
Köszönöm a válaszokat!
Ezt most már rendszerszinten tiltja az Android, az EU-irányelvek miatt.
Keríthetsz valami régi Androidos telefont, azokon még működik.
Lehet trükközni firmware-cserékkel, egyes telefonokon, ebbe nem mennék bele.
Vagy szükségmegoldás, amikor a másik fél közöl egy fontos infót (hová kell menni, hány kiló kenyeret kell venni), azt szolgai módon megismétled a saját szavaiddal. Így az információ rögzítésre kerül.
"Opció" nem olyan vészes szerintem, mára elég megszokott még nekem is, pedig magyar (nyelvű) irodalmon nőttem fel, nem a gép előtt.
De ha már itt tartunk, mást nem vettél észre, "nyilván". Ha érted... Pedig az nagyobb hiba.
#5-ös: Nem.
#6-os: Jogos, köszönöm a rávilágítást!
Alapból a telefonok nem kifejezetten támogatják, így a szokványos módokon elérhető alkalmazások különféle trükkökkel igyekeznek ezt áthidalni, pl. a kamera által használt felső mikrofont max érzékenységen veszik, és remélik, hogy belehallatszik, amit a másik fél mond. Én egy darabig CubeACR-t használtam, de eléggé változó eredménnyel (sok múlt a környezet zajosságán).
Ha kirootolod a telefont, akkor tudsz olyan alkalmazást telepíteni, ami hozzáfér szoftveresen a hívás hangjához, és ténylegesen azt rögzíti, ami a beszélgetésen átment. (Jelenleg BCR-t használok, nekem jól működik, de készüléken is múlhat, hogy melyikkel mi hogy működik. [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!