Kifagy a telefonom hívás közben és nem tudom mit lehetne vele tenni hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Most vettem nem régiben egy samsung galaxy a54 et Telekom függő. Amikor hívnak telefonon vagy én hívok valakit hívásközben kifagy a telefon vagy én nem is tudom, olyan mintha nem lenne térerő és szakadozik a hívás. én se hallom őket és ők se engem.
Erre a hibára keresnék megoldást.
2023. máj. 11. 14:27
1/5 anonim válasza:
Szerintem a Telekomnál van a gond, minden esetre indítsd újra.
2/5 anonim válasza:
Ha van térerőd hívás közben akkor nem a telekomnál lesz a hiba. Lehet hogy csak koszos a hangszóró,
vagy próbálj telefonálni kihangosítva meg fülhallgatóval is. Ha sehogy nem működik akkor esélyes hogy alaplapi hiba.
3/5 A kérdező kommentje:
de a mobil internet működik hibátlanul. De az a vicc hogyha messengerem hívnak akkor is kifagy a telefon és magától újra indul.
2023. máj. 12. 09:22
4/5 anonim válasza:
Azt eddig nem mondtad amúgy hogy a messengeres hívásról van szó, mindegy. Próbálj meg viberen vagy discordon telefonálni, ha ott működik akkor csak a messengerrel lesz valami baj.
5/5 A kérdező kommentje:
nem rendes hívásnál is van a hiba csak a messenger is szarakszik ha ott hívnak.
2023. máj. 12. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!