Fontosnak tartod, hogy a mobilszámod egyszerű, jól megjegyezhető legyen, vagy mindegy neked, hogy mi a számod?
Teljesen mindegy.
Ritkán hívom magamat, ha mégis, akkor is menüből vagy gyorsgombbal.
Mások sem hiszem, hogy foglalkoznak a számommal. Aki gyakran hív annak úgyis el van mentve, aki meg új ügyfél, annak meg így is, úgy is be kell pötyögnie hogy hívjon (vagy hogy elmentse a számot).
Ha nagy ritkán valahol meg kell adnom, akkor böngészőm automatikusan kitölti, offline pedig mindig kéznél van a névjegykártyám (mert idegennek egyszerűbb megmutatni a nevemet mint hatszor lebetűzni).
Szóval mi lenne az a szituáció, ahol bármi jelentősége van a számom egyszerűségének?
Én fejből tudom bármilyen. Fejből tudom az okmányaim számát is és a bankszámlaszámomat is. Amikor fejből elmondtam a nagyon hosszú wifi kódot a vendégemnek, az beszólt, hogy autista vagyok-e.
Mindig magoltam iskolában. Oldalakat tudok megjegyezni. 🤷♀️🙃
Egy mobilszám ilyen nagy dolog?
Köszönöm a válaszokat!
Több ismerősnek választott mobilszáma van, ezért tettem fel a kérdést. Nekem feltöltős kártyám van 20 éve. Bementem a szolgáltatóhoz, kihozta az ügyintéző a raktárból a kártyát, nem választottam, egyet hozott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!