Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fontosnak tartod, hogy a...

Fontosnak tartod, hogy a mobilszámod egyszerű, jól megjegyezhető legyen, vagy mindegy neked, hogy mi a számod?

Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen mindegy.

Ritkán hívom magamat, ha mégis, akkor is menüből vagy gyorsgombbal.

Mások sem hiszem, hogy foglalkoznak a számommal. Aki gyakran hív annak úgyis el van mentve, aki meg új ügyfél, annak meg így is, úgy is be kell pötyögnie hogy hívjon (vagy hogy elmentse a számot).

Ha nagy ritkán valahol meg kell adnom, akkor böngészőm automatikusan kitölti, offline pedig mindig kéznél van a névjegykártyám (mert idegennek egyszerűbb megmutatni a nevemet mint hatszor lebetűzni).

Szóval mi lenne az a szituáció, ahol bármi jelentősége van a számom egyszerűségének?

2023. okt. 29. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Én fejből tudom bármilyen. Fejből tudom az okmányaim számát is és a bankszámlaszámomat is. Amikor fejből elmondtam a nagyon hosszú wifi kódot a vendégemnek, az beszólt, hogy autista vagyok-e.

Mindig magoltam iskolában. Oldalakat tudok megjegyezni. 🤷‍♀️🙃

Egy mobilszám ilyen nagy dolog?

2023. okt. 29. 15:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Több ismerősnek választott mobilszáma van, ezért tettem fel a kérdést. Nekem feltöltős kártyám van 20 éve. Bementem a szolgáltatóhoz, kihozta az ügyintéző a raktárból a kártyát, nem választottam, egyet hozott ki.

2023. okt. 29. 16:02
 4/8 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag régen is noteszből hívtuk a számokat. A otthonit és egy két barátét tudtam fejből a többi fel volt írva. Kb 15 20 éve annyi változott hogy nem papírra hanem egyből a telefonba van mentve.
2023. okt. 29. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Most se lehet akármilyent választani, legalábbis mikor a fiaimnak rendeltem neten dominokártyát, akkor volt néhány szám ami közül választhattam saját profilomban. De szerintem a sajátját mindenki hamar megjegyzi, hiszen vannak helyzetek mikor meg kell adni, és idővel bevésődik, de ismerőseim, barátnőim számait soha nem jegyeztem meg.
2023. okt. 29. 16:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet választani, a munkatársam úgy ment be, hogy vitt néhány általa választott számot, de mindegyik foglalt volt. Így odafordították elé a monitort, volt egy csomó szám, egyik sem tetszett neki, így még egyszer kért az ügyintéző újabb sor számot, na abból már sikerült neki választania.
2023. okt. 29. 18:39
 7/8 anonim válasza:
2008 óta van még, már fejből tudom. De persze előny, ha könnyen megjegyezhető. Az első számomat így választottam.
dec. 14. 10:17
 8/8 anonim válasza:
Semmi jelentőségét nem látom, pedig a telefonszámom sokak szerint könnyen megjegyezhető “szép szám”, többször hitték azt a kezdetekben ismerőseim, hogy valami emelt díjas számot adok meg poénból. Az első okostelefonomhoz vettem 2014 őszén, feltöltősként, nyilván ennyi idő alatt fejből tudom, de amúgy akiknek fontos el van mentve, szóval tényleg semmi jelentősége.
dec. 31. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!