Milyen telefont vegyek?
Leszeretém cserélni 1 éves iphone SE 2022 telefonom, szeretnék egy olyat amink jobb az akksija. Kb 6 éve van iphonem, kipróbálnám újra az androidot.
Milyen telefont ajánlotok 200ezer forint környékén, ami nem fog lelassulni és fagyni fél év után?
Motorola Edge 40
#1 Nem mindenki nyom 3D játékokat a telefonon (nem arra való), fotózni meg a belépőszintű telefonok is jók.
60E környékén sem szabad fagynia fél év alatt, nálam LG és most Huawei sem fagyott. Félmilliós megtakarítással sem vettem drágábbat, mert nincs rá szükségem.
Nekem most nagyon jó 2020-as Huawei P Smart Z, de már eltávolították a Google-t. Én nem szeretem a Samsung-ot, de most azt nagyon dícsérik. Illetve a drágább Redmi-ket is dícsérik, anyumnak kisebb Redmi eléggé gyenge volt.
Xiaomi egész jó teljesítményű telefonokat gyárt olcsón, de egyrészt ember legyen a talpán, aki kiigazodik a millió féle típusuk között, nomeg nekem nem szimpi, hogy a gyári appokba is reklámokat tesznek.
Samsungnak halálgagyi az ikonkészlete, az UI sem a legjobb és gyárilag felpakolnak rá egy valag appot, amire semmi szükség, de törölni sem tudod.
A Motorola majdnem tiszta gyári Androidot ad, temérdek RAM-ot, jó anyaghasználatot, 2 vagy 3 Android frissítést, ráadásul szépek is a telefonok és ár/érték arányban is jók.
Ezen kívül van még a Sony, ami méregdrága (akkor már inkább vegyél újabb iPhone-t), a HTC, ami régen nagyon jó volt, de mára ilyen "talán" kategória, meg az Asus, aminél meg hullámzó a minőség és ezzel kifújt.
Huawei-t Google nélkül nem szabad venni, mert semmire nem jó, pedig anno legjobbak közt volt. Ma is azt vennék, ha Trump nem nyírta volna ki. A Honor márka kivált a Huawei-ből, ezért van rajta Google, de ez már nem az a Honor, mint ami a Huawei idejében volt.
Az ilyen nevenincs márkákat meg, mint a Doogee, Ulefone és társai nem szabad venni, mert mind hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!