Melyiket ajánlanád? Miért?
Szeretnék egy érintö képernyös telefont de maximum 25-30.000 FT-ért..
Ha van 25-30.000 ft-ért érintö képernyös telefonod,milyen?mi a véleményed róla? hol vetted? jól mükszik?Jó annyira,hogy ajánlod hogy megvegyem?
Kinéztem még a samsung s5230-at,szóval ha valakinek olyan telefonja van,az feltétlenül írja le a véleményét a telefonról,légyszi:)
Meg ne vedd azt a hulladékot. Leírom az s5230 hibáit: sw hiba (nem ismeri fel a memókártyát, vagy 50x megkapod ugyanazt az sms-t). Kijelzőhiba. Egyszer csak gondol 1-et, és beáll. Kalibrálni sem lehet, csere. Ha garis, szerencse, ha nem, akkor neked kell szenvedned vele.
Miért jött a piacra?: Van az lg, ami a samsungnak konkurenciája elég erősen. (talán az egyetlen). Ugye az lg kiadott ilyen érintős telefonokat az alsó kategóriába. Samsungnak gyorsan, olcsón kellett összerakni valamit, amivel tud válaszolni. Ez lett az s5230. Tudását tekintve túl van árazva.
TouchWiz: Lassú érzékelés egy hasonló kategóriás telefonhoz képest.
Menü: Képek nézegetésénél alig kell hozzáérni, és már 4 képet át is ugrott nagyjából.
Nincs oprendszer, így csak mindenféle fw, meg sw frissítés után tudsz rátenni akármit. A játékok sem gyáriak, hanem úgy csinálták rá, így nem biztos, hogy a legjobbak.
Anyagát tekintve: Olcsó, könnyen törő műanyag.
Kamera: 3,2 mpx. (nokia 5230 2mpx, és szebb képet csinál)
Oprendszer: nuku.
Jó tulajdonsága: Olcsó hozzá az alkatrész, mert minden telefonos fel van rá készülve, hogy viszed szereltetni.
Nem 1-2-3 hónap után jönnek ki a bajai, meg nem mindegyiknél, de samsung központból kapott infóm van, és 90 %-al van gond.
Jól gondold meg, hogy megveszed e. Nem lebeszélni akarlak, mert nekem nem ilyen van, hanem kicsit komolyabb, de mivel ismerem, volt a családba, és csak a probléma volt vele, így leírtam neked is.
Remélem tudtam segíteni.
Legalább nem vagyok egyedül:):):)
amúgy jobban jársz, ha veszel egy használt nokia 5230-t, mintha ezt a szutykot. (bocsi, mást nem tudok rá írni)
Ilyen rossz lenne?:S:S
Uhh..nekünk is van családba de senki nem mondta hogy probléma van vele:S
áh..ezekután tuti nem lesz olyanom:S
nokia 5230? nemhiszem,hogy azt találok 30 alatt..
Itt van 35 ezerért. Én inkább félreraknék, és megvenném ezt. Vagy pedig valami nem érintőset. Melyik szolgáltatónál vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!