Ha van másod, tartalék (vagy ki hogy nevezi) telefonod, az milyen készülék?
Elsődleges Xiaomi 11 Lite Mindenre azt használom.
Másodlagos Huawei P30 régen ez volt a fő telefonom akkor még nem volt másodlagos.
Amikor a mostani elsődlegest megvettem sajnáltam a Huaweit átadni másnak mert az is jó telefon volt csak bizonyos appoknál belassult meg hát már az akkuja nem igazán bírja.
Aztán befogtam második telefonnak, vettem bele egy feltöltős SIM-et amin leginkább mobilnet van de telefonálni is ugyanúgy tudok vele ha akarok. A lényeg hogy szükségem volt arra hogy tudjak navit használni amit mostanában elég sűrűn használok és nem akartam a fő telefonomat erre befogni mert ha kaptam egy hívást akkor bezavart a naviba és volt hogy nem jelzett hogy mikor merre menjek és ez úgy idegesített. Épp ezért van a főtelefonom simán csak az autó fejegységhez csatlakoztatva hogy hívás esetén egy egyszerűbb gombnyomással kihangosítom, és megmarad a második telefon navinak és nem zavar be meg semmi. Meg persze a másodlagos amikor nem navizok akkor zenelejátszónak használom a műhelybe vagy kint a telkemen rácsapom a hangszóróra és kész, a fő telefonomat meg nyugodtabban tudom használni másra ha szükséges.
Ha te voltál az első válaszoló, akkor valószínűleg az, hogy - habár csak eSIM-mel, de - DualSIM-es az iPhone 11 Pro Max is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!