Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tènyleg jobb az iphone es az...

Tènyleg jobb az iphone es az ios az android kèszülèkeknèl? (csak telefonokat nèzve)

Figyelt kérdés

Vagy csak a hype miatt vàsàrolja rengeteg ember?

Èvek òta samsungot hasznàlok.

Jelenleg s23-am kèszülèkek van.

Rengeteget hallom, hogy mennyivel stabilabb, mint az ios, mennyivel jobb egy iphone. Nah màsodlagos telefonnak vàsàroltam egy iphone 14-et. Szàmomra olyan mintha èveket mentem volna vissza az időben. 60 hz botràny, nèha a sötèt mòdnàl az appok belèpèskor fehèrek 1 màsodpercig. Semmit nem lehet normàlisan beàllìtani. Azonos jàtèk az iphononon befagy, samsungon nem. A samsung telefon sokkal fürgèbb, hasznàlhatòbb. Totàlisan nem èrtem mièrt veszik ennyien az iphone-t.Sok iphonos azt sem tudja mi az, hogy 120 hz, de hallottàk havertòl, hogy ez a jobb kèszülèk. Az egèsz csak a marketing? Vagy az s23 lett vègre egy olyan kèszülèk, ami felveszi a versenyt, vagy akàr jobb, mint egy iphone? Nekem sok imserősöm aki az iphone-t isteniti egy 100 ezres androidròl vàlt ès ùgy persze, hogy nagy a vàltozàs. Èn azt gondolom, hogy sok olcsò android szar, de a felső kategòria semmivel sem rosszabb, mint egy iphone..vagy mèg jobb.

#Ios vs android
2023. jún. 22. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
A 14 sajnos csak 60 hz-es, ezt en sem ertem hogy tudjak eladni 2023-ban. Max az vesz 60 Hz-es telefont akinek eddig nem volt 120-as, eg es fold a kulonbseg. Elvileg a 15 is csak 60as lesz. A 14 arabol mar kaptal volna egy 13 Prot ami 120 Hz-es, sokkal jobb valasztas lett volna. Neked nem jott be az iOS, mindenkinek mas jon be. Egyik haveromnak utalja az androidot, masik meg utalja az iOS-t.
2023. jún. 22. 18:30
 2/10 A kérdező kommentje:

Igazad van, de nàlam a kisebb mèret nagy előnyt jelent.

Köszi a vàlaszt.

2023. jún. 22. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Valamelyiknél jobb, valamelyiknél rosszabb. Az Apple jó cuccokat gyárt, egyedül a telefonjaival nem vagyok kibékülve. Amúgy meg kérdező, én is úgy látom hogy az Iphone azért van így felhypeolva mert sokan ilyen 100 ezer Ft alatti ákombákom telefonokat cserélnek le Apple-re. Az pedig nyilvánjobb mert nem egy árkategória. Ezután meg az következik náluk hogy van az Apple és vannak az egy kalap alá vett androidos telefonok. Az utóbbiak pedig egyből szarok mert a 3-szor drágább Apple gyorsabb meg jobb a kamerája a mittudomén Xiaomihoz képest. Nem szeretnék senkit megbántani de vannak bizonyos emberek akik rendelkeznek egy bizonyos tulajdonsággal. Ezt a tulajdonságot én csak iphoneos gőgnek nevezem. Nyilván tisztelet a kivételnek.
2023. jún. 22. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Sok iphonos azt sem tudja mi az, hogy 120 hz

Ezt egyébként az egyszeri android user sem tudja.

Vagy az s23 lett vègre egy olyan kèszülèk, ami felveszi a versenyt, vagy akàr jobb, mint egy iphone?

Ezt pont megválaszolod a saját mondatoddal. Ebben a kategóriában egyik sem rosszabb a másiknál csak ki mit szokott meg vagy mit tapasztal.

Most én is ios-t használok, az elején én is úgy éreztem mint te, pár hét alatt megszoktam és most ha egy androidos telefon akad a kezembe akkor érzem úgy, hogy visszaléptem. Persze ha azt használnék és úgy akadna a kezembe egy iPhone akkor megint az érezném, hogy visszaléptem. Ez olyan furcsa számomra :D

Azonos jàtèk az iphononon befagy, samsungon nem.

Ez amúgy melyik játék? Kíváncsi lettem.

2023. jún. 22. 19:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Fifa. Samsungon règen hasznàlom. Semmi problèma. Iphonon vège a meccsnek es beakad, 30-40 màsodpercig semmi nem törtènik. De màs jàtèknàl is voltak kisebb akadàsok. Volt 1-2 alkalom, amikor csak a fifa bezàràsa segìtett.
2023. jún. 22. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
5. Nekem akad az Asphalt 9
2023. jún. 22. 22:02
 7/10 A kérdező kommentje:

Azt is pròbàltam ès az is akad. Jò telefon az tèny, de nem jobb , mint egy s23, pedig a ifonosok azt mondjàk, hogy mèrföldekkel jobb..

Kb coca, pepsi..izlès dolga.

2023. jún. 23. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
most tényleg nem jobb, de az s23 egy év múlval be fog lassulni egy kicsit, a 14 pedig hozza majd ugyan ezt a teljesítményt, 2-3 év múlval fog kijönni az iphone időtállósága. most nem jobb, csak később lesz az
2023. jún. 23. 23:54
 9/10 anonim ***** válasza:
az iphone 14 nem érte meg. jól mondja az első válaszoló, vehettél volna egy iphone 13 pro-t. ha pedig nem kellett volna pro, akkor ott lett volna a sima iphone 13. még azt se mondhatom hogy az iphone 14 egy évvel tovább kap majd szoftvertámogatást, mert ugyanolyan chipje van mint a 13-nak ezért valószínű hogy egyszerre esnek ki a támogatottságból. az iphone annyiból jobb hogy tényleg tovább kap szoftvertámogatást. az android pedig tényleg szabadabb. telefonokat nézve nem két gyártó van, hanem rengeteg. tehát a két gyártó nem az android meg az apple, ezek még mindig rendszerek. hardver szempontjából mindenki döntse el hogy mi az igénye. én használtam már androidot, és ios-t is. most jelenleg ios-es vagyok, de gyformán meg vagyok elégedve mindkét rednszerrel. nincs olyan hogy melyik jobb, mert mindegyik másban jó. ha meg nem tetszik az iphone 14, akkor javaslom hogy add el amíg még jó áron megveszik.
2023. jún. 24. 09:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Mind a kettő jó (ios és android, vagy iphone és samsung).

Más rendszerek, telefonok, más szempontok alapján készítették őket.

Szerintem egyikre sem lehet azt mondani hogy rossz, max valakinek ez jön be valakinek az.

2023. júl. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!