Melyik telefont lenne érdemes megvenni?
Az S23 Ultrát venném a 3 közül, ez egyértelmű.
A Xiaomit kapásból elvetném, mert egy hulladék rendszere van, akármilyen jó hardver lehet a telefonban, hogyha a rendszere egy hulladék. Gyárilag tele van reklámokkal.
A Honorról nincs tapasztalatom, de nem jobb a Samsungnál.
S23 Ultra-t, de amúgy az Apple háza táján is érdemes nézelődni.
Ott is vannak nagyon jó készülékek.
Első vagyok.
Én is az Applet mondtam volna neki, de tuti lepontoztak volna, ha azt ajánlom.
Szerintem pedig a Samsung-t csak az Apple-lel lehet összevetni.
Mert ők rendelkeznek azonos háttérrel, a többiek kishalak hozzájuk képest.
Attól függetlenül nem rossz sem a Xiaomi, sem a Honor de a csúcskategóriában nyilván nem versenyképesek.(nem véletlenül lőnek árban a 2 nagy alá)
Én is a Samsungra raknám a voksom. Azért, mert a Xiaomi szoftvere egy trágyadomb, az felejtős. Hiába raknak bele a telefonjukba 12 GB ramot, meg 8 gen 2-t, ha közben a szoftverük nem jó. A honor is késve jelenteti meg a szoftverfrissítéseket.
Így tehát marad a samsung. Az egyik leg testreszabhatóbb rendszere van a samsungnak, és nagyon gyorsan érkeznek a szoftverfrissítések rá. Az A52 S készülékemre már megkaptam az októberi biztonsági csomagot. Akkor vajon az s-es telefonok mikor kapták meg?
Így tehát ennyi pénzért inkább a samsungot vedd, ráadásul egy évvel tovább támogatja a samsung a telefonjait, mint a kínaiak.
Galaxy S23 Ultra, minden tekintetben
Lehetne még nézni iPhone-t és Google Pixel-t, de a felsoroltak közül egyértelműen a Samsung
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!