Ha valamelyik szolgáltatótól hozok ki előfizetésben telefont akkor valamennyi kezdő törlesztőt ott kell hagyni?
Ajánlattól függően változhat, ezért fontos hogy elolvasd a részleteket, ha valamit nem értesz benne keress/kérdezz utána konkrétan.
Van példa minket esetre bőven.
A telefon értékétől függ.
Egy alsó kategóriás Androidot elhozhatsz 0 forinttól, de egy iPhone-t nem, ráadásul általában nem hogy kezdő törlesztőt, hanem előleget is kérnek.
Például 2020-ban mikor az iPhone 12-t vettem, akkor nekem 120.000 forintot kellett kifizetnem, úgy hozhattam el. Nyilván ez beleszámít a későbbi törlesztésbe, de nem dobják hozzád 0 forintért.
"Avagy kihozom úgy, hogy 0 forintot hagyok ott és kövi hónaptól kezdem törleszteni?"
Amikor érdeklődsz a szolgáltatónál a tervezett vásárlásról, személyreszabott információval szolgálnak, ne félj felhíni vagy személyesen befáradni az ügyfélszolgálatukra.
Akkor is felhívhatod telefonon, ha még nem vagy ügyfelük. Még az sem feltétel, hogy a saját telefonodról hívd.
Sajnos mi nem tudjuk hogy veled szemben milyen üzleti megoldásokkal élnek, ami számos tényezőtől függ.
bemész és megkérded. Egyéni ajánlatok vannak és telefononként különbözőek az ajánlatok. Nem tudjuk megmondani hogy neked kell-e. Azért mert nekem nem kell.
Éns 23 éve vagyok a telekomnál előfizető, nekem nem kell fizetni. De te bemész ismeretlenül, neked biztosan kell. Ha nagyon olcsó telefont veszel akkor meg lehet nem kell. De ha nagyon drága díjcsomagot választasz, az is számít...
Menj be ér konkrétan mond meg melyik teló kell, milyen díjcsomaggal és meg fogják mondani hogy mennyit kell fizetned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!