Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek egy S23 Ultrának...

Szerintetek egy S23 Ultrának mennyi a korrekt használt ára?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy egy hibátlan készülékről van szó.
2023. okt. 13. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
180-190ezer forint. Mondjuk én ennyit sem adnék érte. Max akkor, ha van még rá garancia és megvan a számla.
2023. okt. 13. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

1/1 Micsoda? Nem sima S23-ról van szó, hanem S23 Ultráról. Az meg hogy te mennyi pénzt adnál ki érte, az a te saját preferenciád.

180-190-ért S21 Ultrák vannak a Hardveraprón.

350 ezertől vannak használt, hibátlan állapotban lévő S23 Ultrák.

2023. okt. 13. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Mindig annyi, amennyiért el tudod adni. Hiába mondunk bármit, ha annyiért nem megy el.
2023. okt. 13. 23:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Én vásárolni szeretnék :D Csak nem szeretnék többet adni a kelleténél.
2023. okt. 13. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Én vásárolni szeretnék :D Csak nem szeretnék többet adni a kelleténél."

Érthető a hozzáállás, de ha azt látod, hogy senki nem adja olcsóbban, de neked mégis kellene, akkor kiben van a hiba, az eladóban vagy a vásárlóban?

Megnézed a kínálatot és mérlegelsz, hogy neked mennyit ér. Ha többért adják, nem veszed meg. Ha belefér, akkor mindenki happy.

2023. okt. 14. 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!