Az Alza nemrég felkerült az Apple hivatalos magyarországi partnerei közé. De az Alzának van egy olyan mániája, hogy összeragasztgatja a termékek dobozát a randa vinyettáival. Leszedni őket teljesen nem lehet, csak ha sérül a csomagolás is (lásd kép). Vajon az Apple cuccokkal is ezt csinálja? Van valakinek tapasztalata?
'doktorur', a hasznalati targy CSOMAGOLASAROL beszelunk. Nem a telefonra van ragasztva a matrica, hanem a dobozara, aminek egyetlen celja hogy vedje a keszuleket amig a felhasznalohoz jut.
2023. okt. 13. 16:16
2/13 anonim válasza:
és? A dobozát akarod nézegetni vagy a telefont használni?
2023. okt. 13. 16:23
3/13 anonim válasza:
Hármas, és ha igen, miért fáj az neked? Feltett egy kérdést, ha tudod a választ, felelsz, ha nem, akkor továbblépsz. Vagy ettől leszel életedben egyszer fontos ember (az interneten), vagy mi az oka annak, hogy ha nem vagy képes a kérdésre felelni, akkor nem tudsz továbblapozni sem?
2023. okt. 13. 16:27
4/13 anonim válasza:
Esélyes igen.
Egyébkent teljesen megértelek, én az ilyen dekoratívabb dobozokat ki szoktam tenni a polcomra, jól mutatnak.
2023. okt. 13. 16:29
5/13 anonim válasza:
Nem csak polcra rángatja ki a kérdező. Lehet, hogy ajándékba veszi. Ezért nem is értem ezeket a sikeres, fontos embereket, akiknek a fantasztikus karrierjük mellett arra van idejük, hogy ide írjanak a kérdéshez nem illő, de nagyon fontos dolgokat! Úgy irigylem őket, sikeres és fontos emberek?
2023. okt. 13. 16:37
6/13 Szervizmérnök úr válasza:
Nem mintha támogatnám az esztelen háklit, de ilyen matricák gyakran lemelegíthetők egy hajszárítóval.
Amit én utálok, vannak DM vitaminok, ahol az eredeti táblázatos, jól áttekinthető összetételt leragasztják a kötelező magyar nyelvű, de zavarosan szerkeszett papír vacakkal.
Hibátlanul le tudom melegíteni.
2023. okt. 13. 17:01
7/13 Szervizmérnök úr válasza:
Vagyis szerkesztett.
2023. okt. 13. 17:03
8/13 anonim válasza:
papír dobozon van fólia ha nincsen akkor az már bontott , én rendeltem már telefont az alzától eddig mindegyik dobozon volt fólia
2023. okt. 13. 18:28
9/13 anonim válasza:
Tizenhármas széria óta nincs fólia a dobozon.
2023. okt. 14. 09:17
10/13 anonim válasza:
#4 nem mutat jól. Full pronyó dolog kipakolni a polcra a termékek dobozait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!