Ha egy előfizetéses telefonra érkezik egyenleg feltöltés akkor mi történik?
Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 12:06
2/9 anonim válasza:
Legtöbb esetben az ilyen feltöltéses egyenleget olyankor emelt díjas szolgálatásokra lehet használni! Például lottót feladni. Vagy 06-90-es körzet számú hívó számót lehet belőle hívni. Tehát fel lehet tölteni az előfizetéses telefont is, feltöltő kártyával. De akkor lényegében úgymond elmelt díjas szolgálatásokra lehet azt az egyenleget felhasználni.
3/9 anonim válasza:
A mobilvasarlasra hasznalhato keretet tolti fel az adott osszeggel. Hogy aztan a szam tulajdonosa azt mire tudja elkolteni, az az o problemaja.
4/9 anonim válasza:
2-es a lottó nem emeltdíjas!
De amúgy igazad van, meg 3-asnak is. Nem tudom miért lettek lepontozva... ja ez a gyakori, akkor már értem. Szóval az univerzális egyenleget sokmindenre fel lehet használni. Aztópályamatrica, lottó, mobilvásárlás, parkolás, stb stb stb
5/9 anonim válasza:
Ööö nem, ha előfizus telefonnal lottót veszel, az simán a következő havi számlán jelenik meg.
A belső egyenleg ott teljesen más, az a szerencsejáték zrt online felületén befizetett pénzre vonatkozik.
6/9 anonim válasza:
öööö ha nincs univ egyenleged akkor igen.
de az egyenleg terhére - ha van - akkor mehet a lottó is.
A szerencsejatek.hu-s egyenleget meg ne keverd ide! Annak semmi köze a mobil egyenleghez, számlához!
7/9 anonim válasza:
Én egyszer egy munkatársam előfizetéses telefonjára akartam pénzt tölteni a postán és elutasította. Utána derült ki hogy előfizetéses.
8/9 anonim válasza:
Telekomnál pl beállítható, hogy a mobilvásárlás (ideértve a Szerencsejáték Zrt. dolgait is) először az univerzális egyenleg terhére menjen, és utána a számlára vagy fordítva. Mobillottó esetében teljesen mindegy, hogy SMS-lottót veszel, vagy a Szerencsejatek.hu egyenleged töltöd fel, mindkét esetben SZJRT tranzakcióról van szó, és a korábban említett beállítástól függően terheli meg vagy a számlát (a havi számlád ennyivel lesz több) vagy az univerzális egyenleget (ha korábban töltve lett rá pénz).
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. okt. 15. 16:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!