Hopgy tudok profitálni abból, hogy cserélem a Samsung S22-t S23-ra?
Figyelt kérdés
Már elegem van az S22-ből hogy folyton mikro laggok jönnek és az aksika is katasztrófális. Ez az Exynos 2200 egy hulladék, és szeretném minél hamarabb megszabadulni tőle, csak még 2024 szeptemberéig van részletem vodafone-nál, emiatt nem tudom hogyan oldjak meg. Nagyon adnék egy S23-at, mivel aksiban sokkal jobb és mégis snapdragon fut rajta, így tudnék játszani, emg lagmentesen böngészgetni. Hogyan tudnám profitáni ebből? Fizessem ki a maradék részletet és adjam el utána kössek új részletet S23-ra vagy fizessem ki a maradék részletet és készülékcserével valahol olcsóbban jöjjek ki? Vagy más megoldás?2023. okt. 12. 19:22
1/3 anonim válasza:
Lagg mindegyiken lesz, ilyen vagy olyan oknál fogva.
2/3 anonim válasza:
Nekem S20 FE-m van de sosem laggol pedig régebbi.
3/3 anonim válasza:
2-es
Mert az S20FE Snapdragon lapkakészletet használ :)
Kérdező, sztem használtba vegyél egy S23-at, a mostanit meg add el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!