Használt de hibátlan Galaxy S22 Ultra megér 230 ezret?
Figyelt kérdés
Érdemes megvennem?2023. okt. 9. 19:12
1/15 anonim válasza:
Most valószínűleg lefognak pontozni, de én nem venném az S22 szériát. Akármelyik mobilos fórumon ha elolvasod, mindenhol a gyenge üzemidőre panaszkodnak. Szériahiba volt a rövid üzemidő sajnos. Én vagy S21 Ultrát vennék, vagy akkor inkább S23 Ultra.
3/15 A kérdező kommentje:
2. Pedig ennél olcsóbban nincs.
2023. okt. 9. 20:10
4/15 anonim válasza:
Valóban nem ér annyit, mert az S22 az üzemidő mellett még a processzora miatt is egy rossz termékcsalád lett. Ezért is vártam nagyon az S23FE-t, és nagy csalódás volt a számomra, amikor megtudtam, hogy az S22 processzora lesz benne :(
5/15 anonim válasza:
3. Az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy megér annyit.
6/15 A kérdező kommentje:
5. Jó, hát én csak abból indulok ki hogy egy S23 Ultrát 400K körül lehet beszerezni. És annyival csak nem rosszabb az előd mint amennyivel olcsóbb.
2023. okt. 9. 20:27
8/15 A kérdező kommentje:
7. Az azért csak nem jobb a 22-nél. Vagy akkor spóroljak a 23 Ultrára?
2023. okt. 9. 20:33
9/15 anonim válasza:
Nem sokkal rosszabb az S21 Ultra sem. Ha nem sürgős a csere, akkor spórolhatsz az S23 Ultrára is.
10/15 anonim válasza:
#8:
Ha teheted, akkor spórolj a 23 ultrára, vagy vehetsz S23+-t is. Vagy a kamera miatt vennéd? Csak mert a pluszos nem sokkal különb az ultránál, egyedül a kamera az, ami említésre méltó, a toll, meg néhány percig tovább bírja az akkumulátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!