Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudok fájlokat tenni...

Hogy tudok fájlokat tenni Windows laptopomról iPhone telefonra?

Figyelt kérdés

Régóta nézegettem az iPhone telefonokat és végül úgy döntöttem teszek egy próbát és beruháztam egy 15 modellbe.

Viszont elakadtam, mert lenne néhány fotó a laptopomon amit szeretnék rátenni (23 giga) de nem boldogulok vele.

Próbáltam iTunes al is, de semmi.

Most feltettem drive ba, viszont onnan nem tölti le.

Tudnátok ebben segíteni, hogy lehetne átvarázsolni a képeket?

Előre is köszönöm a segítséget!

2023. okt. 7. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:
2023. okt. 7. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Néhány fotó 23 giga, az igen...

iPhone-re nem lehet csak úgy egyszerűen fájlokat tenni, prbáltam én is videót tenni rá, nem játszotta le, aztán a feltelepített VLC médialejátszóba kell belehúzni a videókat PC-n iTunes-on belül, viszont azt meg másik médialejátszó nem játsza le

PDF-et csak akkor nyissa meg ha az Acroba Readerbe húzod bele a fájlokat

2023. okt. 7. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Tehát ha van 50GB-nyi vegyes adatom, akkor nincs az hogy egyben rárakom az egészet, és amíg másol, addig ráérek ráérek mást csinálni. Hanem szét kell válogatni, és típusonként a megfelelő helyre húzogatni őket? 2023-ban ez (fájlok/fájltípusok felismerése) miért nem működik automatikusan?
2023. okt. 7. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert iPhone elvileg csak megvett zenéket, filmeket, könyveket lehet rá legálisan másolni, illegálisan csak felhőből vagy ha behúzod az app-ba iTuneson keresztül

Vidd vissza és vegyél andridosat, arra azt másolsz amit akarsz

2023. okt. 7. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

büngészőbe az icloudon keresztül próbáld

23 giga az sok kép tesom

2023. okt. 8. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!