Letiltottam a laptopomról a wifit. Hogyan tudom feloldani a tiltást? (Windows XP)
Figyelt kérdés
Egyik nap véletlenül letiltottam a Windows XP-s laptopomról a wifit és nem tudom hogy lehet feloldani a tiltást. Valaki tudna segíteni??2016. júl. 10. 21:46
1/11 anonim válasza:
"hálozati és megosztási központ"
ezt írd be
és ott keresd meg a megfelelő beállítást
2/11 A kérdező kommentje:
Valaki letudná írni nekem lépésről lépésre hogy mikor mire kattintsak mert amit az első válaszoló írt azzal nem sokkal jutottam előrébb.
2016. júl. 10. 22:11
3/11 anonim válasza:
Ha ugyan arra gondolunk, akkor Start menü, Vezérlőpult, Hálózati és internetes kapcsolatok, Hálózati kapcsolatok. Katt az ott megjelenő dologra, majd jobb gomb és engedélyezés. [link]
4/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi ez megvan megcsinálttam de amikor wifire szeretnék kapcsolódni nem bírok ezt írja ki:"Nem található vezeték nélküli hálózat a hatókörön belül.(de egyébként van wifi)
2016. júl. 10. 22:52
5/11 A kérdező kommentje:
A helyi kapcsolatnál azt írja hogy egy hálózati kábel nincs bedugva. Ez nem tudom hogy mit jelent hogy nem lehet hogy itt kéne átállítani valamit?
2016. júl. 10. 23:06
6/11 anonim válasza:
A hálózati kábel az a kábelos nethez van, ami esetedben nincs.
Még arra tudok gondolni, hogy billentyűkombinációval nem tiltottad le? Notebookon szokott lenni egy FN gomb, és valamelyik felső billentyű, amivel ki-be tudod kapcsolni.
7/11 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam ezt is de így sincs wifi a laptopomon pedig már szinte mindent kipróbálttam. Valakinek valami ötlet még?
2016. júl. 10. 23:42
8/11 anonim válasza:
Lehet hogy nincs is elérhető wifi nálad:)
Erre még nem is gondoltál?
9/11 A kérdező kommentje:
Van wifi itt az 100% most is innen írok csak egy másik laptopról és az van meg van. Szerintem én azon a laptopon valamit nagyon letilthattam mert már engedélyeztettem mindent de még így se jó.
2016. júl. 11. 20:54
10/11 A kérdező kommentje:
Ezt a tiltást ami volt ezt már feloldottam de nem ez a baj az én problémám az hogy nem tudok a wifire csatlakozni mert amikor belemegyek a "Vezeték nélküli hálózat kiválasztása"-ba ott az van nekem kiírva hogy nem található vezeték nélküli hálózat a hatókörön belül és hogy győződjek meg arróla hogy a számítógépen be van kapcsolva a vezeték nélküli hálózat. Ezt mondjuk hol tudom megnézni hogy be van e kapcsolva???
2016. júl. 11. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!