Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az új 60 hz-s iPhone-ok is...

Az új 60 hz-s iPhone-ok is ennyire gyengék?

Figyelt kérdés
Elővettem a régi SE-met a szekrényből, kíváncsiságból, hogy milyen. Tiszta lassú laggolós f.s telefonnak tűnik, pedig anno amikor megvettem kb remegő lábakkal néztek rá a p.csák a buliban, hogy milyen jó telefon. Jó, 7 éves telefon, és akkor mi van? Faterom telója 15 éves és működik. Szóval a mai iPhone-ok 60 hz-n mind ekkora hulladékok, vagy a jo procis friss iOS-esek használhatóak? Csak mert csere előtt vagyok és ha f.s, akkor tárgytalan inkabb. Anno ez is gyors volt, nemtom mitől ennyire sz.r most, még amikor váltottam is jó volt, csak kicsi volt a kijelző emiatt váltottam.

2023. okt. 6. 18:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

- Bemész egy boltba és megnézed, kipróbálod

- Megrendeled internetről, kipróbálod és ha nem tetszik, visszaküldöd

2023. okt. 7. 09:00
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező, Te fogalom zavarban vagy!

60Hz a képernyő frissítése, nem pedig az érintésérzékenysége.

Olvass utána a műszaki fogalmaknak.

Az érintőpanelt ettől sokkal magasabb frekvencián tapogatja le.

Ennek a mikrolaggnak amiről Te beszélsz szoftveres oka lehet.

2023. okt. 7. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél Samsungot ha az Apple nem jó. Nekem mindkettő márkától van 7 éves készülékem és működnek.
2023. okt. 7. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!