Iphone 15 pro maxra megérni várni? Telekomból hoznám ki de fogalmuk sincs mikorra várható☹️
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 11:26
2/7 anonim válasza:
Most ha venni akarsz hosszabb távra, csak megéri azt az 1-2 hónapot várni, mégha nincs is esetleg máshol sem hamarabb, amit kétlek, előttem is belinkelték a hivatalos oldalt. Több évre vesz az ember ilyet, nehogy már ne bírd kivárni xD
3/7 anonim válasza:
1-es... Nincs. nézd már meg:
Szállítás: 3-4 hét
4/7 anonim válasza:
Igen, megéri rá várni, nagyon jó telefon.
5/7 anonim válasza:
Jelenleg az Applenél 3-4 hét szállítási időt ígérnek az Apple 15 Pro Max 256 GB-os változatra! A Telekomnál állítólag még szeptember 22-én elfogyott. Valószínűleg 3-4 hét múlva lesz újra elérhető a Telekomnál is. Mivel az Apple most (2023.10.06.-án) 3-4 hét szállítási határidőt igér. Igy valószínűsíthetőség a Telekmnál is akkor tájt lesz újra elérhető. Kérjél a Telekom webshopjából egy E-mail készlet értesítőt!
7/7 anonim válasza:
Ha azt akarsz venni akkor szerintem várd meg. Vagy vegyél S23 Ultrát, az biztos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!